Úder do hlavy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25085
2.1.15 21:56
@dendule4 píše:
jo přijde, protože moje dvouletá se budí dodneška a do hlavy se nepraštila :mrgreen: tak se mu třeba o tom prostě zdá… :roll: ale pokud to zakladatelku uklidní, tak at jede na pohotovost, takvéhle vyšilování na netu a obvinování matky jí aktuálně moc nepomůže

Přesně tak, ani jedna kolem roka nespala vyloženě kldině. Ale to by nám musela prvně napsat, jak se chová malý jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
2.1.15 21:57

Vůbec to nemusí být z bouchnutí do hlavy, můžou to být zoubky…jen tak mimochodem, to matka čekala, až půjde malej kolem a schválně ho škrábla dveřma do hlavy, že jí to nikdy neodpustíš? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21483
2.1.15 21:57

Za jak dlouho po úrazu jsi ho dala spát? brečel hodně? a hned? nebyl v bezvědomí? dostal do čela nebo někam jinam? Na čele je netlustší kost na hlavě.
základní pravidlo je, že pokud je rána do hlavy, a není dítě v bezvědomí, pozorují se jeho reakci - jesti není malátný, reaguje na hračky, má stejně velké zorničky, bere si bez problémů hračky oběma rukama atd.
Dítě by nemělo spát minimálně 2 hodiny po úrazu a pokud máš strach, tak klidně co 2-3 hodiny vzbudit, zkusit podat hračku, jestli v pohodě reaguje. V momentě, kdy by se ti ckoliv nezdálo, začal zvracet atd., tak okamžitě jeď na pohotovost.
osobně si nemyslím, že dveřmi to byla až tak strašná rána.
a mamince určitě odpusť! věř mi, že si to také vyčítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
2.1.15 21:58

Jinak buzeni se po chvilkach s placem u nas bylo vzdy pretazeni nebo zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
2.1.15 21:59

@Pipka dwvidek uklidni se, mama to neudelala schvalne. Tohle se muze stat i tobe.
Takhle, mozna jeste vic napalila dvermi dceru uklizecka v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
2.1.15 22:00

Pokud babi dveřmi vyloženě nepráskla maximální silou, nevěřím, že by se mu z toho mělo něco stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21483
2.1.15 22:02

@g.sandova jojo, moje dcera dostala prudce se otevírajícími dveřmi, až odletěla cca metr dozadu… Pán, co je otevřel byl v šoku a šíleně se omlouval. Ale prostě to byla jen blbá nehoda, nemohl ji přes plné dveře vidět… dostala hned studený obklad na čelo a za chvilku to bylo OK.

zakladatelko, také si myslím, že ten pláč a buzení se je hlavně z tvého stresu a breku a ze synova přetažení a přemíry zážitků. Děti to v tomto věku neumí ještě tak dobře zpracovat a občas takto reagují. hlavně klid :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
2.1.15 22:03

1. Podivej se na profil uzivatelky Pudloslava a zhodnot situaci, podle toho jednej.
2. Zklidni se, tvoje maminka to neudelala schvalne, ne? Tobe se pri peci o syna driv nebo pozdeji stanou i horsi veci.

• Citovat
  • Upravit
sissi79
2.1.15 22:07
@Lambdada píše:
1. Podivej se na profil uzivatelky Pudloslava a zhodnot situaci, podle toho jednej.
2. Zklidni se, tvoje maminka to neudelala schvalne, ne? Tobe se pri peci o syna driv nebo pozdeji stanou i horsi veci.

8o :mrgreen: :mrgreen: tak to je super :potlesk: :potlesk: :potlesk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4411
2.1.15 22:08

Taky bych napsala v prvé řadě ať se uklidníš ze Davidečkovi určitě babička nechtěla ublížit. A naše zkušenost je taková že syn měl na čele do 1roku tak 3boule s modřinami. Pravidelně padal z gauče, postele zakopával o prahy a nikdy nu nic jiného nebylo. Má tvúj syn už zuby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
2.1.15 22:08
@Lambdada píše:
2. Zklidni se, tvoje maminka to neudelala schvalne, ne? Tobe se pri peci o syna driv nebo pozdeji stanou i horsi veci.

Ježiš ta tam bude mít průvan… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karcool
2.1.15 22:11

Ja jen ziram jak jste nektere klidne… byly byste kdyby se jednalo o vase dite?

• Citovat
  • Upravit
4658
2.1.15 22:13
@Karcool píše:
Ja jen ziram jak jste nektere klidne… byly byste kdyby se jednalo o vase dite?

jo byla :mrgreen: moje spadla v roce na hlavu, jak jsem psala tak to fakt nebylo jednou :mrgreen: měla tam bouli a tím celá hrůza skončila…máš dítě? kolik mu je? Když byla dcerka mimino, tak jsem taky nechápala, jak někdo může zůstat v klidu, když dítě spadne na hlavu, dnes už to docela chápu, já bych na té pohotovosti byla 3×týdně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
2.1.15 22:14

Jako sory ale budeš asi pěkna hysterka. Pohadas se s babičkou a neodpustís ji? Proboha co provedla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
2.1.15 22:14
@Karcool píše:
Ja jen ziram jak jste nektere klidne… byly byste kdyby se jednalo o vase dite?

Ja ne. Ja vzdy v techto pripadech jednala realne a nezakladala plactiva temata na emiminu, ktera jsou ku hnedemu nevonavemu nicemu.

Příspěvek upraven 02.01.15 v 22:15

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák