Úder do hlavy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25082
2.1.15 22:20
@Karcool píše:
Ja jen ziram jak jste nektere klidne… byly byste kdyby se jednalo o vase dite?

Odvažuji si tvrdit, že se mi děti bouchly mnohem víc. Klidná jsem nebyla, ale pozorovala, hlídala a na pohotovost nejela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
2.1.15 22:21

@Bibi239 : já mám druhe kamikadze, ted v roce objevil lezení do vysek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karcool
@dendule4 píše:
fakt se nikdy nepraštil do hlavy? to máš asi klidné dítě, moje je hyperaktiv, boulí už měla nepočítaně :lol:
Dnes jsem psala, dostala Ophtalmoseptonex a tím to haslo, pediatr mě dokonce málem obvinil z vymýšlení si, prý mi dvouletá určitě nedokáže říct, že jí bolí oči :roll:

prastil ale oklepal a pak byl normalni :D aha tak snad to zabere :-*

• Citovat
  • Upravit

Děkuji za uklidnění…Ač některé příspěvky typu jsi opravdu Pipka atd…Nikoho neuklidní…Kdybych měla jak na pohotovosti jsem dávno…bohužel vesnice, lidí opilí a záchranku volat? myslím, že by nepřijeli :mavam: po uraze si ještě hodinu a půl hrál potom se najedl a šel spát byl taky pretahlej…trochu jsem se uklidnila a spinka…jen jsem chtěla vědět jestli se někomu stalo něco podobného…diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
@Terina89 píše:
@SIMONA1234 Epipi :mrgreen: :mrgreen: To mě pobavilo :palec:

Děkuji…není to můj výraz…tuším, že ho vymyslela Blacková…ale moc se mi líbí, mnohdy to tu vystihuje líp než emimino…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karcool
2.1.15 22:23
@SIMONA1234 píše:
Děkuji…není to můj výraz…tuším, že ho vymyslela Blacková…ale moc se mi líbí, mnohdy to tu vystihuje líp než emimino…

to teda :-)

• Citovat
  • Upravit
3487
2.1.15 22:24
@SIMONA1234 píše:

To je fakt!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karcool
@Pipka dwvidek píše:
Děkuji za uklidnění…Ač některé příspěvky typu jsi opravdu Pipka atd…Nikoho neuklidní…Kdybych měla jak na pohotovosti jsem dávno…bohužel vesnice, lidí opilí a záchranku volat? myslím, že by nepřijeli :mavam: po uraze si ještě hodinu a půl hrál potom se najedl a šel spát byl taky pretahlej…trochu jsem se uklidnila a spinka…jen jsem chtěla vědět jestli se někomu stalo něco podobného…diky

aha, tak jestli ses tim uklidnila :-)

• Citovat
  • Upravit
4658
@Karcool píše:
prastil ale oklepal a pak byl normalni :D aha tak snad to zabere :-*

To Denisa byla taky vždycky pak normální…v rámci možností, určité následky pozoruji doted :mrgreen: :mrgreen: Ale to, že se po oslavě děcko vzbudí a párkrát zapláče mi fakt přijde normální a s tím úderem bych to nespojovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
2.1.15 22:25
@Pipka dwvidek píše:

Bože, na jaké vesnici bydlíš, že tam jsou ještě 2.ledna večer všichni opilí? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
2.1.15 22:25

@Pipka dwvidek
Omlouvám se, ale zkus si to schválně po sobě přečíst za několik dní…
Já jsem tě nechtěla uklidňovat, protože to ani nejde, ty jsi matka a tobě se malý nezdál, tudíž logicky je lepší říct ti ať se probereš a zhodnotíš situaci, než tě uklidňovat, že to nic není a bude jen boulička. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karcool
2.1.15 22:26
@dendule4 píše:
To Denisa byla taky vždycky pak normální…v rámci možností, určité následky pozoruji doted :mrgreen: :mrgreen: Ale to, že se po oslavě děcko vzbudí a párkrát zapláče mi fakt přijde normální a s tím úderem bych to nespojovala…

i tak bych jela nez si neco vycitat cely zivot :-) vzdy si vzpomenu na Natashu Richardson

• Citovat
  • Upravit
19609
2.1.15 22:26
@Terina89 píše:
Bože, na jaké vesnici bydlíš, že tam jsou ještě 2.ledna večer všichni opilí? :mrgreen:

To se zduněli na těch narozkách :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karcool
2.1.15 22:27
@anairda píše:
@Pipka dwvidek
Omlouvám se, ale zkus si to schválně po sobě přečíst za několik dní…
Já jsem tě nechtěla uklidňovat, protože to ani nejde, ty jsi matka a tobě se malý nezdál, tudíž logicky je lepší říct ti ať se probereš a zhodnotíš situaci, než tě uklidňovat, že to nic není a bude jen boulička. :nevim:

tak tak

• Citovat
  • Upravit
3487
2.1.15 22:27
@Catus píše:
To se zduněli na těch narozkách :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Joo, to mě nenapadlo. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek