Úder do hlavy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7346
2.1.15 22:28
@Karcool píše:
kdyby klidne spal tak budiz

Právě klidného spánku bych se bála víc než kdyby se dítě budilo s pláčem…když mi dcera spadla z těch schodů, tak nás hospitalizovali v nemocnici v Pardubicích (byli jsme tehdy cca 20km od Pce na chalupě)…po všech vyšetřeních nás pustili domů 8o což mě dost udivilo, že si jí tam nenechali na pozorování přes noc (byly jí 3 roky)…já celou noc nespala…koukala jsem na ní jako magor, jestli dýchá… :roll: 8o :mrgreen: a šťouchala do ní prstem…jestli mi neupadla do koma… :mrgreen: no, matka magor…ale ten klidný spánek po takové dardě do hlavy mě znepokojoval, no… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karcool
2.1.15 22:30
@SIMONA1234 píše:
Právě klidného spánku bych se bála víc než kdyby se dítě budilo s pláčem…když mi dcera spadla z těch schodů, tak nás hospitalizovali v nemocnici v Pardubicích (byli jsme tehdy cca 20km od Pce na chalupě)…po všech vyšetřeních nás pustili domů 8o což mě dost udivilo, že si jí tam nenechali na pozorování přes noc (byly jí 3 roky)…já celou noc nespala…koukala jsem na ní jako magor, jestli dýchá… :roll: 8o :mrgreen: a šťouchala do ní prstem…jestli mi neupadla do koma… :mrgreen: no, matka magor…ale ten klidný spánek po takové dardě do hlavy mě znepokojoval, no… :nevim:

ja bych jednala stejne, i kdyz jsme meli monitor dechu tak jsem to v noci xkrat kontrolovala

• Citovat
  • Upravit
2.1.15 22:32
@Terina89 píše:
Bože, na jaké vesnici bydlíš, že tam jsou ještě 2.ledna večer všichni opilí? :mrgreen:
@Catus píše:
To se zduněli na těch narozkách :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
2.1.15 22:34
@Karcool píše:
ja bych jednala stejne, i kdyz jsme meli monitor dechu tak jsem to v noci xkrat kontrolovala

Já jsem v 9 měsících oddělala monitor a asi 14 dní jsem se budila a šťouchala ho, jak blbka, jestli dýchá, takže jsem byla taky mauglí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karcool
2.1.15 22:35
@Terina89 píše:
Já jsem v 9 měsících oddělala monitor a asi 14 dní jsem se budila a šťouchala ho, jak blbka, jestli dýchá, takže jsem byla taky mauglí :mrgreen:

to znam :D

• Citovat
  • Upravit
7346
2.1.15 22:37
@Terina89 píše:
Já jsem v 9 měsících oddělala monitor a asi 14 dní jsem se budila a šťouchala ho, jak blbka, jestli dýchá, takže jsem byla taky mauglí :mrgreen:

Já bych ho vůbec nemohla mít…já bych pořád chodila kontrolovat, jestli nevypadly pojistky nebo nevypnuli proud… 8o :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.15 22:38
@Karcool píše:
tak tak

cchápu…neberu nic na lehkou váhu..chtěla jsem jet na pohotovost hned bohužel nikdo nebyl schopný…snad bude vše OK…hlavně doktoři ti tolikrát ani neporadej jako zkušené mamky…aspoň tady né…po zkušenosti když mi kluk spadl na hlavu a oni mi dali na jevo, že je otravuju když malému nic nebylo tak se mi z nich taky chce :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64908
2.1.15 22:40

@SIMONA1234 A já jsem ráda, že když byly dcery malé, tak nebylo nic, ani internet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
2.1.15 22:40
@SIMONA1234 píše:
Já bych ho vůbec nemohla mít…já bych pořád chodila kontrolovat, jestli nevypadly pojistky nebo nevypnuli proud… 8o :roll: :mrgreen:

On je nebo aspon ten nas byl na baterky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
2.1.15 22:42
@vokishka píše:
@SIMONA1234 A já jsem ráda, že když byly dcery malé, tak nebylo nic, ani internet.

Jo…za mojí dcery teda už byl…ale naštěstí jsem neměla páru o epipi… :mrgreen:
Měla jsem jen knížku „Moje dítě“ nebo tak nějak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
2.1.15 22:42
@Hanka79 píše:
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
7346
2.1.15 22:43
@Hanka79 píše:

Hele, já vůůůbec nevím…nikdy jsem to neměla… Na baterky? No, tak to je jasný,…to bych zase kontrolovala, jestli už nejsou vybitý… :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
2.1.15 22:43
@SIMONA1234 píše:
Já bych ho vůbec nemohla mít…já bych pořád chodila kontrolovat, jestli nevypadly pojistky nebo nevypnuli proud… 8o :roll: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: Poprvé, když se malej sesunul a začalo to v noci houkat, tak jsem vylítla, s chudákem jsem zatřepala, aniž bych si všimla, že je vzhůru a dala ho manželovi. Já jsem se zatím šla projít ve 3 ráno se psem, protože jsem nebyla schopna přestat se třepat a uklidnit se. A jakmile se to stalo podruhé, tak monitor letěl do háje! :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlats
2.1.15 22:48

Já bych v této situaci taky byla v klidu. My jsme sice s dvouletou někdy loni po pecce do kebule jeli, ale to půl hodiny neutišitelně řvala a pak odpadla. Vůbec se neudržela na nohou, motala se, padala a nakonec odpadla tak, že jsme ji nemohli probudit. Až na bolestivý podnět otevřela oči. To jsme volali rychlou. Odvezli nás vyšetřili a hospitalizovali. Ale už cca za hodinu po příjezdu do nemocnice byla úplně normální a nebylo jí vůbec nic. Dle doktora byla jen vyčerpaná z toho řevu.

• Citovat
  • Upravit
Poison Eve
2.1.15 22:49
@SIMONA1234 píše:
Hele, já vůůůbec nevím…nikdy jsem to neměla… Na baterky? No, tak to je jasný,…to bych zase kontrolovala, jestli už nejsou vybitý… :roll: :zed:

Ono to signalizuje setsakra dopredu, ze bude bterka kaput ;-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák