Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosím o radu..Malé jsou dva roky a protože máme velkou rýmu, tak 2.den stříkáme do nosánku Nasivin.Dnes se se mnou malá hodně prala, a jak jsem zmáčkla, ucukla mi a stříklo to do oka.Oko jsem jí omyla vodou.Po chvilce mi to nedalo a rovnou jsem jí vykoupala a nacákala do obličeje vodu, aby to co nejvíce vymrkala…Očičko nemá červené, ale zase plaším. Stalo se už někomu? Moc děkuji…
Vodou jsi určitě chybu neudělala. A pokud není oko červené, podrážděné, myslím, že to bude dobré.
Malá mi usla…Na očičko si nesahá, nic…Tak snad to bude v pořádku…
@Mischulda píše:
Jak to myslíš? Tou vodou jsem udělala chybu?
Ale ne, jen mě při čtení tvého dotazu napadlo, aby tě nenapadlo to vymývat ještě něčím jiným
Jo takhle…To ne…:-) Mám tady možná nějaké desinfekční kapičky do očiček, ale to jsem jí tam nedávala…To jsem se bála…Jen jsem otřela vodou, a pak jí teda nacákala do obličeje…
@Mischulda V klidu, nic se jí nestane
Kdyby to bylo nebezpečné, nedává se to ani do nosu
Horší by bylo savo nebo tak
![]()
Ahojte mám asi podobný problém. Včera jsem malému stříkala nasivin a cukl, jen jsem si nevšimla jestli zasáhl oko, protože neplakal nic. No a dnes do rána hnis z oka, mohl mu to způsobit ten nasivin? nikde jsem nenašla v příbalovém letáku co dělat při zasažení očí, tak asi to nemůže být nebezpečné. Ale ten červík hlodá. Jinak dnes jsme od dr. vyfasovali Tobrex.
Nevadi, sama jsem si to davala do oci, kdyz jsem je jednou mela moc otekle, ani to nestipe.
Ja myslim že ten sprej pro děti je slabej že by to nemělo udělat nic. také s eted peru s malou nenecha si stříknout do nosánku, jsou to boje.
@irca11 to jsou. My teď ty kapky do očí. Už je kdysi měl jako mimi. Teď škrábe, štípe, hrůza. Už ať jsou nemoce za náma.