Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
@jennachvili No lakem na nehty se polil včera celej a zvolil si barvu krvavě červenou, takže jsem propadla panice, že mi krvácí dítě. Jak jsem zpanikařila, tak on taky, takže mě objal a byli jsme od laku oba dva. Sundávala jsem to z nás tím odlakovačem půl hodiny a to je taky ten důvod proč se dnes k tomu odlakovači dostal.
@medunka23 Asi tě překvapím, tím že nemám důvod lhát, ale nikdy se mi toto nestalo. A to mám děti 9,5 let..
Věci typu domestos, odlakovače, laky na nehty, atd. mám uložené hodně vysoko, aby na to děti nedosáhly, i já si musím brát židli, abych to sundala.
Tím neříkám, že se to stát ostatním nemůže. Mně se to, ale ještě - ťukám nestalo.
Me se teda stalo,
u prostredniho, ktery mi upil z kapek do oci, kdyz jsem je pouzivala stokrat denne po operaci oci a nechala je nahodou lezet na nocnim stolku - den byl sledovany na JIP, protoze kapky mu opravdu mohly ublizit.
dcera v necelem roce vytahla z tasky od kocarku tasticku prvni pomoci a vyloupla v mziku paraleny a teoreticky snedla (bohuzel jsem nevedela kolik jich chybi) - vyplach zaludku a den pozorovani v nemocnici.
take snedla krem na zadek, ale to toxicke nebylo.
A to se opravdu snazim takove veci hlidat. Takze chapu, ze se stane…
Maminky, dcera si otevřela lak na nehty a nevím předně co se stalo, byla v koupelně s manželem, ale když jsem přišla mela červené oko (od laku) dovnitř nevím jestli se ji to dostalo, na belmu ksem nic neviděla. Akorát to mela přes víčka, na rasach. Brecela ale po chvíli byla v pohode. Oko nema zarudle a chová se normálně. Tak nevím jesi někam nejet? Nebo ta linka jak jste uváděli by nam také poradili? Omlouvám se za anonymitu.
Maminky, dcera si otevřela lak na nehty a nevím předně co se stalo, byla v koupelně s manželem, ale když jsem přišla mela červené oko (od laku) dovnitř nevím jestli se ji to dostalo, na belmu ksem nic neviděla. Akorát to mela přes víčka, na rasach. Brecela ale po chvíli byla v pohode. Oko nema zarudle a chová se normálně. Tak nevím jesi někam nejet? Nebo ta linka jak jste uváděli by nam také poradili? Omlouvám se za anonymitu.
@jennachvili No lakem na nehty se polil včera celej a zvolil si barvu krvavě červenou, takže jsem propadla panice, že mi krvácí dítě. Jak jsem zpanikařila, tak on taky, takže mě objal a byli jsme od laku oba dva. Sundávala jsem to z nás tím odlakovačem půl hodiny a to je taky ten důvod proč se dnes k tomu odlakovači dostal.