Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, stalo se někomu, že si miminko mázlo Imazol krém do oka? Byli jste s tím na oční? Měli jste to něčím mazat? Děkuji mockrát za odpověďi.
@mama.tata.mimi todle ne, ale jednou jsem omylem kapla do ocka Vigantol
hned jsem volala na pohotovost a mluvila s ocnim doktorem a prej dobry. urcite si nekam zavolej a zeptej se, ale rekla bych ze o nic nepujde. ale dle toh ze jsi psala uz po 5 tak uz mate asi vyreseno…
Děkuji za odpověď. Hned jsem ji to očistila vodou a pak volala na dětskou pohotovost, nic by se nemělo stát. Jenom kdyby očko zčervenalo, mám se stavit na oční. Příspěvek jsem psala, až po zavolání na dětskou pohotovost. Jestli s tím má někdo zkušenosti a byl s tím na oční.
Moje dítě snědlo hodně velké množství sudocremu… a tenkrát to měl v očích, v nose, v učích prostě všude… jen jsem ho umyla a dobrý! Probudil se a našel krabičku, která asi nebyla dost dobře zavřená a když jsem ho našla, tak mě málem kleplo
Volala jsem i doktorce a prý se nic nemůže stát.
Dobrý den můžu se zeptat.syn mi dnes vzal tabletu na praní ariel a asi si myslel že je to něco dobrého
tak ji asi rouzkousl a mněl to jak v puse a v očích. Hned sme mu je asi dvakrát vypláchly vodou a vypláchly borovou vodou. myslíte že to stačí nebo sním mám jet k doktoru. Jedno očičko má takové menší a červené asi z toho jak si je žmoulal rukama když ho to pálilo