Dá se jít ještě na šití?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
862
12.2.15 12:04

Dá se jít ještě na šití ?

Ahoj holky. Prosím, v uterý jsme měli úraz. Dcera byla u babičky a ta říkala, že to je malé škrábnutí. Dnes mi přišla domů a nejsem si jistá, zda to nebylo na šití? Dá se s tím jít ještě? nebo mám doufat, že to prostě sroste a jizva tam bude minimální? Je to asi jeden centimetr dlouhé, široké 1-2 mm…není to jen odřené..děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
724
12.2.15 12:06

NO HLAVNĚ BYCH STIM ŠUPAJDILA K DOKTOROVI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verinka13
12.2.15 12:07

Já bych s tím určitě do nemocnice šla.

• Citovat
  • Upravit
100
12.2.15 12:08

Asi zalezi jak je to stare zraneni. Ja si roztrhla kuzi na koreni nosu v noci a druhej den v poledne uz mi to sit nechteli, ze je to stary. Ale urcite s tim bezte, tohle by mel videt doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
12.2.15 12:11

Na siti uz ne. To se musi do par hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
12.2.15 12:13

Kde to má? To je na tváři? Šít už to ale nebudou, to se musí hned. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.15 12:13

Mazla bych Framykoin a stahla maslickou, aby se okraje co nejvic priblizily. Kde to ma? Z fotky to nepoznam. Mozna, kdyby slo o oblicej, navstivila bych doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
12.2.15 12:15

To už ti nezašijou max jí dají mašličky a tekutou náplast. Na umření to není, tak se v klidu naobědvejte a skočte na chíru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009

Na siti je to uz stary, navic v soucasne dobe se spis lepi maslicky. Asi by to mel videt doktor, je to takove divne rozsklebene, zda v tom neni infekce.

Syn mel rozseklou bradu, maslicky si za par hodin sundal, srostlo to bez problemu, ale ma tam jizvu, takhle v obliceji je to u holky skoda, jizva bude bez stazeni rany zbytecne siroka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373

@f.e.r.n.e.t.k.a spíš než Framykoin tak Hemagel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
12.2.15 12:17
@Elisenika píše:
Ahoj holky. Prosím, v uterý jsme měli úraz. Dcera byla u babičky a ta říkala, že to je malé škrábnutí. Dnes mi přišla domů a nejsem si jistá, zda to nebylo na šití? Dá se s tím jít ještě? nebo mám doufat, že to prostě sroste a jizva tam bude minimální? Je to asi jeden centimetr dlouhé, široké 1-2 mm…není to jen odřené..děkuji za rady

Kde to má? Šla bych s tím k doktorovi, jestli podle fotky dobře vidím, tak to má na tváři vedle nosu? Syn měl menší ránu u obočí a dostal na to náplast mašličku, aby se mu jizva stáhla k sobě. S tímhle mi přijde, že už nikdo nic moc neudělá, spíš hlídat, ať se to nezanítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
12.2.15 12:18

@Elisenika Je to na tváři, u nosánku? Na šití už to určitě nebude, šije se max. do pár hodin. Navíc po šití zůstává jizva. Zkusila bych to stáhnout mašličkou, což klidně mohla udělat už babička doma.
Mazala bych hemagelem, ale pro jistotu bych zašla k dr. Připadá mi to lehce podebrané, tak aby to nehnisalo (ale možná jen špatně vidím :oops: :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15408
12.2.15 12:20

To by bývalo chtělo určitě stáhnout mašličkou, zvlášť jestli je to na obličeji. Asi bych s tím zašla na chirurgii, zda se mi to i dost začervenalé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
12.2.15 12:21

Vem ji do ambulace na detske plastice v kralovských Vynohradech, je to v oblasti obličeje a je malá tohle je snad ošetřeno tak že to můžou léčit jen ve vynohradech v brne a ostravě aby to nějakej všeumněl z krajsné nemocnice neskurvil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
12.2.15 12:22

@Elisenika šít se musí snad do dvou hodin nebo tak.. Kup takové ty stripy nebo mašličky a přelep to ta, abys to stáhla k sobě a nebylo to tak rozšklebené a jizva nebyla velká. No a muselo to být krve jak z vola.. Myslím, že ti babička ne vše vylíčila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák