Uchování svatebních přání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Mě napadla papírová taška, tam je mám já
ale t asi nebude ončo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zami A ty chceš uchovávat viditelně nebo jenom prostě „důstojně“ uschovat? Napadla mě nejaká dřevěná truhlička ![]()
- Citovat
- Upravit
@RadkaCh nechci „pohození, uložení“ do krabičky nebo truhličky. našla jsem http://www.beremese.cz/…vatb-q40opy/ tak jestli jste některá něco podobného nevytvářela…
- Citovat
- Upravit
@Zami Mám je nalepené ve „fotoalbu“ - takovém pevném sešitě, kam se akorát vešly na počet stran.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.wedme.cz/…ahoprani/989
nebo něco podobného, nalepit na čtvrtky a nechat svázat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dzarunka asi teda něco takového vyrobím… nástěnku nebo koláž nechci, takže mě moc možností nezbývá
- Citovat
- Upravit
Já nedávno uklízela ve skříních s dokumenty a našla tam krabičku s těmahle přáníčkama, no měla jsem cukání je vyhodit
Je jich hrozně moc a zabíraj místo (nejsem skladovací typ, co může, okamžitě letí). Ale nakonec jsem je z úcty k těm lidem zachovala, tak se třeba dožijou pátého výročí ![]()
Kdybych je chtěla uchovat nějak „pompézně“, asi bych je nacpala do takového toho velkého fotoalba, co má jen ty fólie, na klasické univerzálně veliké zarážky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zami píše:
Nemáte nápad, jak si uchovat svatební přání po svatbě? tedy jinou variantu než krabička.
My si budem pořizovat nějakou pěknou truhličku a do ní si dáme drobnůstky (jedna kytička, prstýnky z dortu, krabička na prstýnky, svatební oznámení… ) na vzpomínky + ty přáníčka, nebo bychom je do dali do svatebního alba s fotografiemi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si je chci vylepit do koláže, zarámovat a pověsit někam do pracovny
) zatím leží ve skříni, tak uvidíme, jestli se mi to někdy podaří
)))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemáte nápad, jak si uchovat svatební přání po svatbě? tedy jinou variantu než krabička.