Uchování svatebních přání

Zami
1.7.14 14:48

Uchování svatebních přání

Nemáte nápad, jak si uchovat svatební přání po svatbě? tedy jinou variantu než krabička.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
1.7.14 14:55

Nazdobená krabička? :nevim: :lol:

• Citovat
  • Upravit
69235
1.7.14 15:01

Mě napadla papírová taška, tam je mám já :mrgreen: ale t asi nebude ončo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zami
1.7.14 15:04

@terinka4444 tam je mám zatím taky :-)

• Citovat
  • Upravit
308
1.7.14 15:08

@Zami ozdobná krabička, truhlička, pokladnička:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
1.7.14 15:08

Já tu krabičku ;)

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
1.7.14 15:09

@Zami A ty chceš uchovávat viditelně nebo jenom prostě „důstojně“ uschovat? Napadla mě nejaká dřevěná truhlička :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Zami
1.7.14 15:13

@RadkaCh nechci „pohození, uložení“ do krabičky nebo truhličky. našla jsem http://www.beremese.cz/…vatb-q40opy/ tak jestli jste některá něco podobného nevytvářela…

• Citovat
  • Upravit
3116
1.7.14 15:16

@Zami Mám je nalepené ve „fotoalbu“ - takovém pevném sešitě, kam se akorát vešly na počet stran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
1.7.14 15:16

http://www.wedme.cz/…ahoprani/989
nebo něco podobného, nalepit na čtvrtky a nechat svázat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zami
1.7.14 15:22

@dzarunka asi teda něco takového vyrobím… nástěnku nebo koláž nechci, takže mě moc možností nezbývá

• Citovat
  • Upravit
8780
1.7.14 15:37

Já nedávno uklízela ve skříních s dokumenty a našla tam krabičku s těmahle přáníčkama, no měla jsem cukání je vyhodit :oops: Je jich hrozně moc a zabíraj místo (nejsem skladovací typ, co může, okamžitě letí). Ale nakonec jsem je z úcty k těm lidem zachovala, tak se třeba dožijou pátého výročí :lol:
Kdybych je chtěla uchovat nějak „pompézně“, asi bych je nacpala do takového toho velkého fotoalba, co má jen ty fólie, na klasické univerzálně veliké zarážky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
1.7.14 15:49

Já to mám v šanonu v euro složkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
1.7.14 16:03
@Zami píše:
Nemáte nápad, jak si uchovat svatební přání po svatbě? tedy jinou variantu než krabička.

My si budem pořizovat nějakou pěknou truhličku a do ní si dáme drobnůstky (jedna kytička, prstýnky z dortu, krabička na prstýnky, svatební oznámení… ) na vzpomínky + ty přáníčka, nebo bychom je do dali do svatebního alba s fotografiemi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
1.7.14 16:10

Já si je chci vylepit do koláže, zarámovat a pověsit někam do pracovny :o) zatím leží ve skříni, tak uvidíme, jestli se mi to někdy podaří :o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat