Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@markytka3 píše:
Na ktere cykloztezce nebyla dnes ani noha? 🙈
Promiň, ale psát ti kde bydlím fakt nebudu. Ale žiji na vesnici a vážně tady ani normálně moc lidí nejezdí, natož navečer.
Mila zakladatelko, z toho bych se pos… strachy. Uplne chapu, jak ti to muselo byt neprijemne… promin, ze se ptam, takovych uchylu muze byt vsude milion, ale nemohla bys prozradit mesto, kde se tohle stalo? Trochu mam obavy, jestli to neni jedno z mest v okoli nebo přímo nase… klidne i do SZ, samozřejmě neprozradim, kdo jsi. Jen se sama bojim…dekuji
@Anonymní píše:
Promiň, ale psát ti kde bydlím fakt nebudu. Ale žiji na vesnici a vážně tady ani normálně moc lidí nejezdí, natož navečer.
Aha, dopsala jsem driv, nez jsem si precetla tvou odpoved na komentář vyse, samozřejmě je to tve plne pravo nesdelovat ![]()
Příště řekni, že zavoláš policajty, nebo řvi nahlas úchyl. u nás byl pravidelně jeden co si ho honil venku, když jsme venčili psa, tohle jsou z 99 procent lidi, co jen koukají, ale nesahají… jo je to nepříjemné… děti nauč, že mají zavolat mamince nebo 158
Jo tak to je hodně nechutné a nepříjemné, fuj, nějaký starý honič
…blbe je, že v takové situaci nic nenadelas
Fuj, fuj. Taky mě otravoval chlap před pár dny. Nedal pokoj, dokud jsem mu nedala cislo, tak jsem mu tam napsala nějaké falešné a utíkala.
Jo, mít děti, hlavně dcery, jsou prostě nervy. Mladá holka má pocit, ze zrovna jí by se nic stát nemohlo.. Ségru v 15 přepadly a škrtily. Mamka další měsíce samozřejmě spala dost špatně…
Je dobře, že se ti nic nestalo
@Angie87 píše:
Aha, dopsala jsem driv, nez jsem si precetla tvou odpoved na komentář vyse, samozřejmě je to tve plne pravo nesdelovat
Hele fakt promiň, ale nechci aby to někdo věděl. Jen prozradím, že je to pardubický kraj, snad tě to uklidní a žijete jinde
tohle bych fakt nikomu nepřála, naštěstí se nic nestalo.
@welovefashion píše:
Příště řekni, že zavoláš policajty, nebo řvi nahlas úchyl. u nás byl pravidelně jeden co si ho honil venku, když jsme venčili psa, tohle jsou z 99 procent lidi, co jen koukají, ale nesahají… jo je to nepříjemné… děti nauč, že mají zavolat mamince nebo píše: Více
Jenže jsem s sebou neměla mobil, což byla zásadní chyba, kterou už nikdy neudělám, ale prostě manžel hlídal děti a já jsem si jela narychlo zajezdit a nic jsem si s sebou nebrala. Kdybych řvala, tak by mě asi nikdo neslyšel
Ale mohla jsem ho tak aspoň zastrašit, ale byla jsem fakt v naprostém šoku. To je pravda, bývají většinou takhle neškodní, ale člověk nikdy neví. Ano, to každopádně, ale stejně mám prostě stach, co to tady chodí za lidí ![]()
@Karolína13210 píše:
Fuj, fuj. Taky mě otravoval chlap před pár dny. Nedal pokoj, dokud jsem mu nedala cislo, tak jsem mu tam napsala nějaké falešné a utíkala.
Jo, mít děti, hlavně dcery, jsou prostě nervy. Mladá holka má pocit, ze zrovna jí by se nic stát nemohlo.. Ségru v 15 přepadly a škrtily. Mamka další měsíce samozřejmě spala dost špatně…
Je dobře, že se ti nic nestalo
Ano mám dvě dcery a jednoho syna. Chudák ségra, je mi jí moc líto, muselo to být strašné ![]()
@Královna Kosmíru píše:
Proč si ho nesejmula?
Tak to bych vážně radši nedělala, navíc tipuju, že by mě přepral, nebyla to úplně troska. A nehodlám vyvolávat boje, já se jen modlila ať už odjede natož ho ještě provokovat ![]()
Mě se zase stalo cca 14 dni před porodem, když jsem šla dopoledne (za bílého dne prosim
) k ségře ve městě a po cestě mijela docela mladého klučinu který stál u chodníku a koukal do mobilu. Já si to stradovala s briskem a na jednou slyším jak se za mnou někdo soura, říkala jsem si aaaa zase nějaký důchodce, nechtela jsem se otáčet, jen jsem zpomalila krok a v duchu si říkala jaká to je doba než mě predejde a najednou mi někdo ze zadu sahá na zadek!
holky já se tak šíleně lekla, úplně jsem nadskocila, otočila se a jen viděla obličej přímo za mnou a jak mi hledí do očí, naštěstí se dost lekl když jsem na něj začala hulakat co to má znamenat tak pelasil honem pryč. Ale já se za prvé úplně rozbrecela a za druhé mi z toho tenkrát začala odcházet hlenova zatka
na tento zážitek asi taky nikdy nezapomenu. Ty chlapy jsou vážně zvláštní tvorové ![]()
Myslim ze kazdy se podiva i zeny podle me se divaji na hezke chlapy
ale jako chtet cislo nebo na nekoho sahat nebo neco rikat je sila no zenske to nemaji lehke
Ahoj holky, je mi zle a mám z toho zkažený celý večer. Říkám si, co to po tom světě chodí za hovada, je mi fakt špatně
Tak začnu. Dneska v 17:00 hod. jsem si jela zajezdit na bruslích naši cyklostezku, jezdím tam často a mám to tam moc ráda, není tam moc lidí a je tam klid. Vzala jsem si na sebe jen legíny a tričko a jela jsem. Bylo to super dokud kolem mě nejel ten starý
Potkal mě tak v půlce cyklostezky a jel pomalu přímo za mnou, když jsem hodně zrychlila tak on taky. Otočila jsem se a on mi hleděl přímo na zadek, řekla jsem mu co potřebuje a proč za mnou jede, jen mi odpověděl: „Kochám se.“ Myslela jsem, že se
Řekla jsem mu ať okamžitě jede pryč a nechá mě být a on, že se může dívat kam chce, bylo mi to tak strašně nepříjemné, bála jsem se ať mi něco neudělá, tak jsem už radši nic neříkala. Dneska tam nebyl nikdo a on pořád jel a koukal se, jela jsem co jsem nejrychleji mohla a na konci cyklostezky mi řekl: „Tak děkuji slečno za příjemný zážitek a já si to jedu domů udělat.“
Objel mě a odjel. Naprosto v šoku, ale zároveň i s úlevou, že mi nic neudělal, jsem si sedla na zem a nebyla schopná jet domů.
Je mi fakt zle z toho co to chodí po světě a navíc mám malé děti a bojím se až jednou budou chodit někam sami. Zažily jste někdy něco podobného nebo jak by jste reagovaly? Ještě teď je mi z toho zle, jako popravdě jsem se fakt bála, byl to úchylák, měl asi 60 let.