Účinky vynechání antidepresiv 4 dny

Anonymní
15.2.24 22:11

Účinky vynechání antidepresiv 4 dny

Zdravím, tohle je otázka spíše na moji přítelkyni, přítelkyně si zapomněla doma antidepresiva a 4 dny vynechala, byla třeba 2/3 den taková bez nálady, bez lásky atp, pote byla den až 2 plná lásky a pak úplně bez emocí a řekla mi, že ji prijde, že ztrácí city, je možné že by to mohlo být vynecháním antidepresiv/popřípadě za jak dlouho se může vrátit do normálu? Vím, že to je asi neobvyklá otázka, ale nevím kam s tím, snad by jste někdo mohl tušit. :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43035
16.2.24 12:28

Ne takhle rychle, pokud to byla skutečně antidepresiva.
co to je za preparát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.2.24 13:40

@Pudloslava tak to vůbec netuším, ale můžu se zkusit zeptat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9220
16.2.24 14:23
@Anonymní píše:
Zdravím, tohle je otázka spíše na moji přítelkyni, přítelkyně si zapomněla doma antidepresiva a 4 dny vynechala, byla třeba 2/3 den taková bez nálady, bez lásky atp, pote byla den až 2 plná lásky a pak úplně bez emocí a řekla mi, že ji prijde, že ztrácí city, je možné že by to mohlo být vynecháním antidepresiv/popřípadě za jak dlouho se může vrátit do normálu? Vím, že to je asi neobvyklá otázka, ale nevím kam s tím, snad by jste někdo mohl tušit. :D

Ahoj, já jednou z vlastní blbosti vysadila ze dne na den antidepresiva (brala jsem Citalec, SSRI AD), 3 dny nic, ale 4. den šílené zvracení, průjmy, chvíli horko, chvíli zima, třes… bylo mi šíleně… s tou ztrátou citů nevím, někdo říká, že má naopak oploštělé emoce po AD, já to tak nemám. A už tedy zas AD bere? Tak snad jí bude lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.2.24 14:47

@Lollitka ano, začala je zase brát, ale že by se jí vrátili city nebo aby chtěla trávit společný čas moc ne a nevím jestli to je fakt reálná ztráta citů a nebo jenom účinek vysazení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.24 15:03

Vykyvy v brani AD zpusobuji vykyvy v psychice, ja mam propad uz po 2 dnech, kdy vynecham. Je treba mit „hladinku“. Pokud ted bere zas pravidelne, nejspis se to srovna.

• Citovat
  • Upravit
2003
16.2.24 17:07
@pagel píše:
@Lollitka ano, začala je zase brát, ale že by se jí vrátili city nebo aby chtěla trávit společný čas moc ne a nevím jestli to je fakt reálná ztráta citů a nebo jenom účinek vysazení :nevim:

Podle mě si mohla během toho vysazení něco uvědomit. Něco co bylo těmi léky potlačeno. Moc bych si naděje nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.2.24 17:10

@medvidka no to já právě ani nevím co si mohla uvědomit, mezi námi nikdy nic špatného nějak nebylo atp :nevim: ona sama prý ani neví a ani asi neví sama co chce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
16.2.24 18:15
@pagel píše:
@medvidka medvidka/ no to já právě ani nevím co si mohla uvědomit, mezi námi nikdy nic špatného nějak nebylo atp :nevim: ona sama prý ani neví a ani asi neví sama co chce :nevim:

V překladu: už s tebou nechce být.
Jednoduché. Že ty nevíš proč, bohužel nic neznamená, ona to ví a nechce to říct přímo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.2.24 18:43

@medvidka no ano, to samozřejmě, jde jen o to, že to bylo z ničeho nic, nic špatného se mezi námi nestalo, nepohadali jsme se ani nic, kvůli tomu to moc nechápu :nevim: ani nevím proč by mi to nechtěla říct, jelikož v našem vztahu byla otevřená komunikace a vždy jsme všechno řešili bez nějakých problémů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí