Učitelky a nemoc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Monik29 Jezdím k léčitelce a vyřešila mi těmihle kapičkami už tolik věcí, jsou v tom bylinky, myslím, že by se placebo efektem spousta mých problémů nespravilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to normální. Já když jsem začala pracovat s dětmi, tak jsem skončila i na infekčním v nemocnici. Šla jsem na pohotovost, otevřela pusu a doktorovi úplně ujelo: No dopr…! a pak začal volat kolegy a fotit si to
Měla jsem tam samé tečky, fleky, prý to nikdy neviděli. Ale testy prokázaly „jen“ angínu, naštěstí. Museli mi nasadit injekčně silná atb. Pak jsem docházela už ke své praktické a říkala mi, že učitelky jí tam během prvního roku působení chodí neustále, než se promoří.
Měla jsem kolegyni, která měla antibiotika každý měsíc chudinka. Ale zas si myslím, že pak jsou ty učitelky super odolné. Moje mamka je taky učitelka a nemá problém mi hlídat děti, i když mají střevní chřipku nebo cokoli, nic si na ni netroufne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky tak. První rok, co jsem učila, naštěstí jen jedna silná chřipka. Nebývám nemocná vůbec…A bacha na to, po dětech při návratu do velkých kolektivů taky. Hned ten první rok. Pak už dobré, až na Covid. Ale ten jsme měli postupně celá škola… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dája0 píše:
@Monik29 Jezdím k léčitelce a vyřešila mi těmihle kapičkami už tolik věcí, jsou v tom bylinky, myslím, že by se placebo efektem spousta mých problémů nespravilo.
Také jsem jezdila, platila roky všem možným, toto mi předepisovala homeopatička, sama obézní a chrchlala jak těžký astmatik nebo kuřák. No kapičky vždy troje a jedny stály 375kč v roce 2011…
Doporučuji na ČT 1 Infiltrace - obchod se zdravím, Aktip, tam také předepisovali, vzali to do Ikemu a pak na rozbor do VŠCHT - kde je zkoumaly a je v nich co? Nic. Můžeš si pustit. Je to malinko před 50 minutou dokumentu.
Takže si do vody kapeš vodu, akorát za slušný peníz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monik29 pomohla mi i s kožní chlamýdií - puchýře na rukou..jak je to tedy možné když si tam kapu “vodu”?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monik29 Jezdí k ní lidi přes celou republiku, má neustále narváno, chodí k ní i naše polovina rodiny a všem nám moc pomohla, takže se na nic dívat nepotřebuju, když mi to pomáhá. Ale chápu, že někdo může mít na to jiný názor a nemusí souhlasit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dája0 píše:
@Monik29 pomohla mi i s kožní chlamýdií - puchýře na rukou..jak je to tedy možné když si tam kapu “vodu”?
No psala jsem o kapkách Joalis - v těch nic není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jahodacervena píše:Škola 2. Stupeň a bylo to ještě hodne před covidem.
@Aspera Doufám, že jste nedělala ve školce 😪 🤔.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit