Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den,
asi neuspěji, ale přesto se zkusím zeptat, jestli náhodou někdo z vás nemá účtenku z Alberta v Brně na dětské boby v červené barvě (z nedávné doby), kterou by mohl postrádat (měli červené a zelené, stejný model jako si pamatuji z mého dětství) - kupovala jsem koncem listopadu pro syna k Vánocům a až dnes, když jsem je kompletovala, když jsme chtěli bobovat jsem zjistila, že jsou na černém sedátku prasklé. Zakrýval to šikovně sáček s popruhem a brzdami, který byl uvnitř vložený. Syn byl chudák zklamaný a já na sebe nazlobená, protože účtenku jsem tak před týdnem bohužel vyhodila, ještě jsem si říkala, co by na nových bobech mohlo být k reklamování
. Děkuji, pokud jste dočetli až sem a pokud se někdo ozve
.
Budu červené nejspíš kupovat tento týden ale ve Zlíně ono je to jedno kde to koupíš hlavní je účtenka můžeš říct žes byla na výletě ve Zlíně a tam jsi je koupila a jelikož do Zlína nemáš cestu reklamuješ je v Brně
Děkuji za ochotu. Ještě jsem rozhodila sítě jinde, tak pokud bych z Brna účtenku nesehnala a nevadilo by Vám to, ozvala bych se Vám. Ještě jednou děkuji, hezký den.
Ok tak se kdyžtak ozvěte v úterí mám do Brna cestu tak by jsme se popř mohly potkat na nádraží u Grandu
Včera jsem byla v Brně a zkusila vzít jen výpis z banky, našla jsem, kdy jsme boby kupovali, jsem si říkala, že za zeptání nic nedám. Boby jsem nechala v autě, jsem si říkala, že mi to stejně neuznají a kupodivu - paní na informacích moc ochotná, podle data a částky našla během chvilky doklad v počítači a já skočila pro boby a bylo vyřízeno. Opravdu jsem to nečekala.
Ale děkuji Vám moc za ochotu. Mějte se hezky.
@lajusa Je vidět, že když jsou lidé ochotní, jde skoro všechno
Měla jste štěstí, že jste platila kartou. V případě platby v hotovosti byste měla smůlu.