Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michelle_M zastal se mě ,ale stejně jdou i přes to že jim řekl že to neni potřebne
jestli má miminko vše potřebné, chodíte pravidelně k lékaři na prohlídky, tak se bát ničeho nemusíte
@Anonymní píše:
Dobry den
Měla bych dotaz, tchýně mě chcee udat, podat trestne oznamení za me dítě, podle ní se staram špatně a holka hladuje. O holčičku je dobře postarano, papa mličko, presnidavky, vývarky, oblečení a hygieny mame…Spíš to podle mě děla protože chce hoolčičku do své peče a mě nema ráda. chci se zeptat jestli mi ji mužou vzit nebo něco. dekuji
Ty budeš asi hodně mladinká, že si na tebe tchýně troufá, že?
Neboj,u kamarádky také byl ospod na šetření,udával ji exmanzel a vše bylo ok,holcicka také nijak nestrádala.
Jak už se psalo výše,pokud chodíte na pravidelné prohlídky u pediatra,domácnost je ok tak ti dite určitě nikdo nevezme,hlavu vzhůru ![]()
Ty jo, ve mě to úplně vře. No, to bych s babou vyběhla, že by se po.rala. By vnučku už neviděla, dokud se neprobere. Nenech si to libit. Samozrejme tedy, pokud je o holčičku opravdu dobře postaráno.A hlavně by teda partner měl rázně zakročit a že teda takhle ne.
@clostylbegytka píše:
Ty jo, ve mě to úplně vře. No, to bych s babou vyběhla, že by se po.rala. By vnučku už neviděla, dokud se neprobere. Nenech si to libit. Samozrejme tedy, pokud je o holčičku opravdu dobře postaráno.A hlavně by teda partner měl rázně zakročit a že teda takhle ne.
Znam i pripad, kdy se babi domahala soudne styku s ditetem. Takze i toto se da vysoudit. Tady by pani asi byla take schopna se k soudnim tahanicim o styk s vnuckou snizit. Takze bych naslapovala opratrne, hlavne v omezeni styku…
OSPOD přijde v takovém případě určitě ale pokud malé nic nechybí, domácnost je v pořádku a budeš s nimi aktivně spolupracovat, tak vám dají rychle pokoj. Ale opravdu musíš s úřady komunikovat, to je nejdůležitější.
@lolink ale oni by nemeli na to malou uživit.. Jsou starý je jim pres 60 a jsou v insolvenci… Myslíte ze by i tak??
@clostylbegytka holčička mae vše, akorat se tchýní nelíbilo ze 5 minut čekala než se trosku oteply presnidavka byla dlouho v lednici…, oni by chteli aby každou hodinu jedla.. Ale holčička mi pak zvraci a boli bříško ![]()
@Anonymní píše:
@clostylbegytka holčička mae vše, akorat se tchýní nelíbilo ze 5 minut čekala než se trosku oteply presnidavka byla dlouho v lednici…, oni by chteli aby každou hodinu jedla.. Ale holčička mi pak zvraci a boli bříško
Neber to ve zlým, ale myslím si, že když se k vám sociálka mrkne, vůbec nic se nestane. Myslím, že dohled nad tím, aby v prostředí, ve kterém žijete, holčička nestrádala, je na místě. Aspoň budeš i ty v klidu, že je všechno v pořádku - alespoň co se týče potřeb miminka, protože jinak se o pořádku asi mluvit nedá.
Dobry den
Měla bych dotaz, tchýně mě chcee udat, podat trestne oznamení za me dítě, podle ní se staram špatně a holka hladuje. O holčičku je dobře postarano, papa mličko, presnidavky, vývarky, oblečení a hygieny mame…Spíš to podle mě děla protože chce hoolčičku do své peče a mě nema ráda. chci se zeptat jestli mi ji mužou vzit nebo něco. dekuji