Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No nestras, je třeba, aby se nám ty rybníky ohraly, když letos nebude to moooore.
Ja taky doufam ze budou, konecne mame zahradu tak budu nastvana, ze 4 roky jsem se parila v byte s ted by nebyla moznost se povalovat venku ![]()
A uz ti ten instinkt pocasovej nekdy driv fungoval? To by me potesilo
vedra nesnasim, hlavne letni tropicky noci…nejlepsi je kdyz je jako dnes
a sem tam destik, hlavne v noci a rano na spani ![]()
Já naopak celkově ty vedra hodně špatně snáším zdravotně, obávám se, že budou zase. Bydlíme v paneláku, což doma je aj příjemně, ale nejsem schopná vylézt na delší dobu ven. Takže pro mně teď bylo přes léto naprosté vysvobození, když sem mohla být v práci ( práce v OC, odjezd ráno kolem 8 hod a návrat v cca 22 hod ). Teď sem těhotná, mám TP hned začátek července, takže to bude masakr už tak. K tomu pěkně roušku… ![]()
@mojmira píše:
Něco mě říká, že letos žádná vedra nebudou
Tak to jsme, kočko, dvě.
Myslím že pár 30 bude, ale nebude jich hodně, jak to bylo před 2 lety?
@korneli píše:
Myslím že pár 30 bude, ale nebude jich hodně, jak to bylo před 2 lety?
Vidím to tak nějak stejně.
My zijeme na JM, kde snezi velmi vyjimecne, prsi vyjmecne. Ale prirodni sauny mame kazdy rok dostatek. Pocitam s tim, ze i letos se dostavi stejne pocasi. Loni se dalo venku koupat od kvetna do zari.
Me by úplně stačilo, kdyby bylo cele leto tak jak je tedko, na me hic az moc už ![]()
@Klopotkova Nesnáším pařáky, ale myslím, že budou. Můžeš se těšit.
Paraky letos budou, bazen napusteny, jimky na destovku z pulky naprsene, zahrada zelena a deti uz se tyden pod zastresenim koupou…a ja vecer jsem nachystana zasadit jahody…
@Klopotkova píše:
Miluji tropické dny,,třicítky v létě, něco mi říká, že letos nebudou, jak to vidíte vy?
Doufam, ze jo, at se muzu opalit alepson trosku na zahrade ![]()
Miluji tropické dny,,třicítky v létě, něco mi říká, že letos nebudou, jak to vidíte vy?