Udeří letos pařáky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42442
29.4.20 07:05

@Klopotkova Klopčo, neboj, vedra prý určitě budou. Včera jsem navštívila jednu starou paní ze samoty na druhé straně kopce, ona se vždycky trefí, co se týká počasí, je úplná vědma. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
29.4.20 07:43

No kéž by nebyly. Už teď je sucho, že skoro nic neroste. Na chalupě nepršelo 2 měsíce. A až si bazénáři začnou napouštět ty svý plivátka, tak bude zase nedostatek pitné i užitkové vody, takže nebude ani čím zalévat úrodu, protože někdo musí mít BAZÉN :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
29.4.20 09:57
@MP Janka píše:
No kéž by nebyly. Už teď je sucho, že skoro nic neroste. Na chalupě nepršelo 2 měsíce. A až si bazénáři začnou napouštět ty svý plivátka, tak bude zase nedostatek pitné i užitkové vody, takže nebude ani čím zalévat úrodu, protože někdo musí mít BAZÉN :zed:

My máme bazén už dávno napusteny a měsíc se koupeme. Nemám problém každý rok zjara objednat cisternu a dvacet nebo kolik kubíků vody si nechat privezt.
Mě spíš vytaci, že někdo proleje pitnou vodu na to, aby měl celý léto zelenou trávu, to mě vytaci víc tyhle noční pravidelní zalevaci než ze si někdo nepustí gumové plivatko a od května do září se koupe…teda sousedi se v gumaku koupou od pondělka, prý to ma 22 stupňů :palec:
Mmch máme vodoměr s digitálním odpoctem na dálku a širokou daleko nejlevnější vodu okolí (šedesát korun za kubík) a povolený maximální odběr jeden kubík denně, takže to plivatko si každý rozumný postupně napustí za pět dní až týden..

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
29.4.20 10:01
@Betty MacDonald píše:
@Klopotkova Klopčo, neboj, vedra prý určitě budou. Včera jsem navštívila jednu starou paní ze samoty na druhé straně kopce, ona se vždycky trefí, co se týká počasí, je úplná vědma. :mavam:

Hurá aspon ty fnukacky na stornopoplatky CK, co dovolenou u moře kupuji rok předem, si taky užijí tropy i v Cechach… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
43034
5.5.20 12:06

No bazeny - říkám si, že možná plní v krajině podobnou funkci, jako malé vodní nádrže - ochlazují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
14.5.20 22:23

Tak co, budou letos pařáky? Šestý smysl mi říká, že ne.

• Citovat
  • Upravit
2895
14.5.20 22:45

@Klopotkova no zrovna dnes to na paraky nevypadá… Ale budou… Je sucho, i teď po dešti. Extrémní sucho. Mám vyloženě vyschnute jehličnany cca 15 let staré… Nestačím už teď zalévat :( nesnáším vedra :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31799
15.5.20 09:54

Tak 30tky nejsou moc pařáky… :mrgreen: reálné pařáky bych fakt nechtěla :/ sice jsme letos připraveni, ale stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
15.5.20 10:15
@Nimie píše:
Tak 30tky nejsou moc pařáky… :mrgreen: reálné pařáky bych fakt nechtěla :/ sice jsme letos připraveni, ale stejně.

nejsou? 8o Já zdechám, když je 25 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
15.5.20 11:26
@Klopotkova píše:
Tak co, budou letos pařáky? Šestý smysl mi říká, že ne.

Si pis, ale klidne at nejsou, koupeme se pod střechou od dubna a diky home office a praci na zahrade jsem opalena jak v lete…ale vedro bude a studeny máj - v stodole ráj! :palec: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
26747
15.5.20 11:39

Hele nevím, vloni říkali, že něco dělají včely a bude hrozně sněhu, pamatujete? A ani v tom lednu to nenapadlo jak je zvykem. Takže spoleh není už na nic :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14006
15.5.20 11:39
@Hanka1 píše:
Si pis, ale klidne at nejsou, koupeme se pod střechou od dubna a diky home office a praci na zahrade jsem opalena jak v lete…ale vedro bude a studeny máj - v stodole ráj! :palec: :potlesk:

To se mate ;)
No, ja doufam, ze budu letos opalena jako vzdycky i, vzdy kdyz je hezky, tak se na terase vyhrivam 8o :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14006
15.5.20 11:40

@Tamtama
Pařáky tady v Česku nejsou zas tak hrozne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31799
15.5.20 12:20
@Tamtama píše:
nejsou? 8o Já zdechám, když je 25 :mrgreen:
:D :D tak považuju to za takovou běžnou letní teplotu vhodnou na koupání :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14006
15.5.20 14:20
@Nimie píše: :D :D tak považuju to za takovou běžnou letní teplotu vhodnou na koupání :D :D

Taky si myslim..
Nejlepsi je teda takova prijemna teplota, kdyz muzu relaxovat ve virivce, v bazenu, a nemame ho zastreseny takze tak no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová