Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@_.Emilyyy píše:
To se mate
No, ja doufam, ze budu letos opalena jako vzdycky i, vzdy kdyz je hezky, tak se na terase vyhrivam![]()
.
Ja se nejlepe opaluju pri praci, staci objet zahradu sekackou s tilkovym vrskem plavek a jsem hneda hned, ale hodne mi k tomu pomahaji kapsle od Biodermy - Photoderm Oral z lekarny. Podporuji tvorbu pigmentu a zdrave opaleni, maji v sobe beta karoten, omega 3 kyseliny a kolagen plus to jeste prizivuji kvalitnimi opalovaky z lekarny (ta zminvana Bioderma mi sedi), popr. z parfumerek opalovaky Lancaster a PizBuin. ![]()
@_.Emilyyy @Nimie my, co nemáme na zahradě bazén, do kterého bychom mohli hupsnout po práci, to máme asi jinak
venku k padnutí, v bytě k padnutí, pot z člověka jen teče, to není pro mě ![]()
@Hanka1 píše:
Ja se nejlepe opaluju pri praci, staci objet zahradu sekackou s tilkovym vrskem plavek a jsem hneda hned, ale hodne mi k tomu pomahaji kapsle od Biodermy - Photoderm Oral z lekarny. Podporuji tvorbu pigmentu a zdrave opaleni, maji v sobe beta karoten, omega 3 kyseliny a kolagen plus to jeste prizivuji kvalitnimi opalovaky z lekarny (ta zminvana Bioderma mi sedi), popr. z parfumerek opalovaky Lancaster a PizBuin.
Díky za tipy
.
@Tamtama píše:
@_.Emilyyy @Nimie my, co nemáme na zahradě bazén, do kterého bychom mohli hupsnout po práci, to máme asi jinakvenku k padnutí, v bytě k padnutí, pot z člověka jen teče, to není pro mě
My taky nemáme bazén ![]()
@_.Emilyyy píše:
Díky za tipy.
Neni zac, jen ty kapsle letos od jara v zadne lekarne nejsou, tak budu objednávat pres net, jeste mam z loňska.
Jinak z tech levnějších opalovaku je skvělá Nivea Protect&Bronze, taky aktivuje melanin a stoji tretinu, co Lancaster a PizBuin. Navic chrání hned po aplikaci, nemusi se cekat a muze se vlézt hned na slunce.
@Nimie píše:
My taky nemáme bazén
v tom případě nechápu, že ti vedro nevadí ![]()
@Tamtama píše:
v tom případě nechápu, že ti vedro nevadí
Ale joo, jen tu hranici mám o kus vejš ![]()
Já se modlím, aby pařáky nebyly. Teploty co jsou ted mi maximálně vyhovujou, chodím v tričku a je mi fajn. Dokonce i občas zapršelo. K čemu jsou jako pařáky? Úplně k H…!!! Neopaluju se ani nekoupu už tak deset let, nehodlám to měnit.
25 stupnu je pro mne idealni teplota na letni chodici vylety. Na koupani beru az tak od 28 stupnu