Udeří letos pařáky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
15.5.20 14:41
@Nimie píše: :D :D tak považuju to za takovou běžnou letní teplotu vhodnou na koupání :D :D

25 stupnu je pro mne idealni teplota na letni chodici vylety. Na koupani beru az tak od 28 stupnu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
15.5.20 14:47
@_.Emilyyy píše:
To se mate ;)
No, ja doufam, ze budu letos opalena jako vzdycky i, vzdy kdyz je hezky, tak se na terase vyhrivam 8o :mrgreen:.

Ja se nejlepe opaluju pri praci, staci objet zahradu sekackou s tilkovym vrskem plavek a jsem hneda hned, ale hodne mi k tomu pomahaji kapsle od Biodermy - Photoderm Oral z lekarny. Podporuji tvorbu pigmentu a zdrave opaleni, maji v sobe beta karoten, omega 3 kyseliny a kolagen plus to jeste prizivuji kvalitnimi opalovaky z lekarny (ta zminvana Bioderma mi sedi), popr. z parfumerek opalovaky Lancaster a PizBuin. :palec:

• Citovat
  • Upravit
17472
15.5.20 15:22

@_.Emilyyy @Nimie my, co nemáme na zahradě bazén, do kterého bychom mohli hupsnout po práci, to máme asi jinak :mrgreen: venku k padnutí, v bytě k padnutí, pot z člověka jen teče, to není pro mě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14006
15.5.20 15:37
@Hanka1 píše:
Ja se nejlepe opaluju pri praci, staci objet zahradu sekackou s tilkovym vrskem plavek a jsem hneda hned, ale hodne mi k tomu pomahaji kapsle od Biodermy - Photoderm Oral z lekarny. Podporuji tvorbu pigmentu a zdrave opaleni, maji v sobe beta karoten, omega 3 kyseliny a kolagen plus to jeste prizivuji kvalitnimi opalovaky z lekarny (ta zminvana Bioderma mi sedi), popr. z parfumerek opalovaky Lancaster a PizBuin. :palec:

Díky za tipy :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31705
15.5.20 16:44
@Tamtama píše:
@_.Emilyyy @Nimie my, co nemáme na zahradě bazén, do kterého bychom mohli hupsnout po práci, to máme asi jinak :mrgreen: venku k padnutí, v bytě k padnutí, pot z člověka jen teče, to není pro mě :cert:

My taky nemáme bazén :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
15.5.20 18:59
@_.Emilyyy píše:
Díky za tipy :palec:.

Neni zac, jen ty kapsle letos od jara v zadne lekarne nejsou, tak budu objednávat pres net, jeste mam z loňska.
Jinak z tech levnějších opalovaku je skvělá Nivea Protect&Bronze, taky aktivuje melanin a stoji tretinu, co Lancaster a PizBuin. Navic chrání hned po aplikaci, nemusi se cekat a muze se vlézt hned na slunce.

• Citovat
  • Upravit
17472
15.5.20 22:46
@Nimie píše:
My taky nemáme bazén :mrgreen:

v tom případě nechápu, že ti vedro nevadí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hegy
15.5.20 22:52
@Klopotkova píše:
Tak to jsme, kočko, dvě.

Neboj…budou…

• Citovat
  • Upravit
31705
16.5.20 10:09
@Tamtama píše:
v tom případě nechápu, že ti vedro nevadí :mrgreen:

Ale joo, jen tu hranici mám o kus vejš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
22.5.20 17:58

Já se modlím, aby pařáky nebyly. Teploty co jsou ted mi maximálně vyhovujou, chodím v tričku a je mi fajn. Dokonce i občas zapršelo. K čemu jsou jako pařáky? Úplně k H…!!! Neopaluju se ani nekoupu už tak deset let, nehodlám to měnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová