Ukázali byste občanský průkaz?

Zdeněk IV
3.9.21 21:26

Ukázali byste občanský průkaz?

Tak dneska na autobusové zastávce ve Zlíně mě oslovila jedna mladá holka, věk asi kolem 25 roků, jméno jsem už zapomněl, ale říkala, že je z Krnova, říkala, že je to kousek od Ostravy. Ptala se mě na pojišťovnu, řekl jsem, že mám VZP. No, já zrovna došel na zastávku a už rychle byla u mě, ano, působila mile, dokonce mi říkala, že mám pěkné tričko, něco asi nabízela, nějaké služby, jenže hned po mě chtěla doklad, abych jí ho ukázal, říkal jsem, že jsem to všechno zapomněl doma, pochopitelně jsem lhal. Její věta: " Doufám, že nejsi darebák a že mi nelžeš. "
Kdyby aspoň řekla narovinu, že chce peníze, jo vypadala mladě za ty prachy bych se s ní klidně vyspal. :-D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35779
3.9.21 21:29

Nejspíš tě chtěla zlákat k nějaké jine pojišťovně. Nic víc za tím nehledej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
3.9.21 21:29
@Zdeněk IV píše:
Tak dneska na autobusové zastávce ve Zlíně mě oslovila jedna mladá holka, věk asi kolem 25 roků, jméno jsem už zapomněl, ale říkala, že je z Krnova, říkala, že je to kousek od Ostravy. Ptala se mě na pojišťovnu, řekl jsem, že mám VZP. No, já zrovna došel na zastávku a už rychle byla u mě, ano, působila mile, dokonce mi říkala, že mám pěkné tričko, něco asi nabízela, nějaké služby, jenže hned po mě chtěla doklad, abych jí ho ukázal, říkal jsem, že jsem to všechno zapomněl doma, pochopitelně jsem lhal. Její věta: " Doufám, že nejsi darebák a že mi nelžeš. "
Kdyby aspoň řekla narovinu, že chce peníze, jo vypadala mladě za ty prachy bych se s ní klidně vyspal. :-D

Chtěla tě přihlásit na jinou pojištovnu myslím. A ne, neukázala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.9.21 21:31

To je asi nejuchylnejsi pribeh, ktery tady davas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
3.9.21 21:32

Zdendo, Zdendo, až bude emimino vyhlašovat soutěž o největšího zoufalce emimina, tak ty ji stoprocentně vyhraješ. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
3.9.21 21:35

Tohle už je ale trapné :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
3.9.21 21:38

A nemela kopyto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
3.9.21 21:42
@Oli.Lyon píše:
A nemela kopyto?

Myslíš že byla švec a že by mu spíchla boty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
3.9.21 21:44

Víš, Zdeňku, kdyby po tobě chtěla to, po čem prahneš, tak by chtěla ukázat zcela něco jiného než doklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdeněk IV
3.9.21 21:50

Fera21

@fera21 píše:
Víš, Zdeňku, kdyby po tobě chtěla to, po čem prahneš, tak by chtěla ukázat zcela něco jiného než doklad.

Chtěla moje doklady, aby to mohla zneužít, prostě jednoduše si opsat moje doklady a vzít si na moje jméno půjčku!!!

• Citovat
  • Upravit
12591
3.9.21 21:55
@Zdeněk IV píše:
Kdyby aspoň řekla narovinu, že chce peníze, jo vypadala mladě za ty prachy bych se s ní klidně vyspal. :-D

Po me kdyby chtel cizi clovek obcanku, zaksi budu myslet, ze mu preskocilo a poslu ho nekam daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65168
3.9.21 21:56
@lilith1 píše:
Po me kdyby chtel cizi clovek obcanku, zaksi budu myslet, ze mu preskocilo a poslu ho nekam daleko

Vzdyt je to cele kec, je to Zdeněk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
3.9.21 22:00
@PetraJ píše:
Zdendo, Zdendo, až bude emimino vyhlašovat soutěž o největšího zoufalce emimina, tak ty ji stoprocentně vyhraješ. :roll:

On už ji vyhrál. Zatím mezi námi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.9.21 22:04
@Zdeněk IV píše:

@admin
Opravdu je nutné, Zdendo, abys sem psal takové bláboly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
3.9.21 22:17

Si te vyhledla nejaka z epipi, pase po tvych usporach 8) Mel bys sva tajemsvi drzet vic pod poklickou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová