Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@13majda13 děkuju za upozornění, ty kontrakce mi nedocvakli, tak se radši ještě předtím zeptám doktora…
@Kelly3 tiez mi tecie to mazivo s bradaviek priblizne od 23tt, najm v noci ale inak su dni ked aj cez den, tecie to zatial nepravidelne ale inak po cely cas.
Tehulky tiez sa vas kady pyta ci vas dieta kope? mna vsetci a tak sa pytam od kolkeho tyzdna ci mesiaca ma kopat??? som v 32 tt a stale ma dieta nekope! tak ako je to???
@Katula1234 vzhledově vypadá krásně, záleží, co od kočárku požaduješ, mě by třeba nevyhovoval
ale faktem je, že jsem nenašla ani jednu jedinou recenzi. Ale nějakej obchod se přece najít musí ![]()
@arcitap Kopat by měl od 4. měsíce, od 20tt by to měly cítit i prvorodičky. Já cítím kopance od 18tt ![]()
@arcitap no na netu u prvorodiček píšou, že tak kolem 20tt už by to mělo být kopání a ne jen pohyb střev
ale každá to má jinak. Ale nvm, necítit to ani ve 32tt, to už bych se ptala doktora, i kdybys měla nakrásno placentu na přední straně, tak bys měla něco cítit, ale nejsem odborník, tak těžko říct ![]()
@arcitap počkej..to snad ani není možný, že ho necítíš? a ty ho jako necítíš vůbec??
ani, že se ti třeba převalí..někdy se stane, že maminka necítí mimčo ani ve 23tt..nebo spíš si neuvědomí, že je to mimo..ale takhle pozdě? ![]()
@Lenule15 já právě nenašla taky nic..
vzhledově je super..tak já moc požadavků nemám..nechci, aby byl moc těžkej, chci dvojkombinaci, houpací, aby šlo u sportáku přehazovat tyč, jak proti směru tak po směru jízdy..a nechci trojkolku..
zas extra nároky to nejsou..byl by to kočár do města..na chajdu a k našim budeme mít starší.. ![]()
Ale znám ženský, co to fakt celé těhotenství necítili
Jedna tu dokonce do 8. měsíce nevěděla, že je těhotná ![]()
@Lenule15 a proč by ti nevyhovoval? jen mě to jako zajímá..
já nemám vybráno a hlavně se v tom nevyznám..tak budu ráda za cokoliv. ![]()
@Katula1234 jako do města vypadá krásně i vzhledově a jestli splnuje všechny tvé požadavky, tak zase není nad čím přemýšlet, nebo když se podívaš na netu po jiném se stejnými požadavky? zase je lepší kupovat něco, co už je osvědčený, než když k tomuhle na netu nic nenajdeš :-/ jinak my právě budeme mít jen jeden kočárek, ne jak ty, že u vašich budete mít druhý, takže jsme museli vybrat kočárek jak do terénu, tak do města a hlavně jsem nechtěla otočný kolečka, ale fakt všechny 4 kola napevno a trojkombinaci. kdybych věděla, že ho budu používat jen ve městě, šla bych do typu, co máš ty ![]()
@Lenule15 paráda..našla jsem ho v Brně..tak tam sjedeme nějakej den..
alespoň si ho vyzkouším
já se do něj zamilovala, je fakt krásnej no..
ale uvidíme, jak bude vyhovat..a hlavně ta cena je suprová..a co jsem četla tak se značkou Firkon jsou spokojené..a tohle je úplná novinka..uvidíme.. ![]()
@Lenule15 ale ještě určitě mrknu..
rozhodnutá nejsem..ale je super, že je i v Brně..není to tak daleko tam zajet..takže super..
třeba bude nakonec úplně něco jiného.. ![]()
@Katula1234 tak budu držet palečky, aby se vám líbil i naživo, ted už by byla škoda, když ses do něj zamilovala, aby to nebyl ten pravý, a máš pravdu, i ta kombinace barev je fakt kouzelná!! ![]()
@arcitap Ty ještě necítíš žádné pohyby ve 32tt? Já jsem začala cítit pohyby kolem toho 21tt ![]()
@Lenule15 Tak to ti teda nezávidím tu dietu ![]()