Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No tak dneska se malej ještě neozval..
ale možná tím, že jsem se zastavila až ted..jinak Valentýna teda neslavíme..až 1. Máj.. ![]()
Tak dobrý, vymyslela jsem to, pořídím poukaz na vířivku a saunu a pak večeře
doufám, že mi ta vířivka pomůže aspon trochu od bolesti zad
jinak bolest prsou mě přešla v prvních týdnech, ted už mi z bradavek teče jen to mlezivo, nebo jak se tomu říká ![]()
Vidíš, nakonec jsi vymyslela super program
a pak že ti to nemyslí ![]()
Ale slyšela jsem, že se sauna v těhotenství nedoporučuje
, ale co je na tom pravdy, netuším.
@Kelly3 saunu nechám manželovi, já se vyvalím do vířivky
a že by se nedoporučovala to ne, spíš třeba jen tak na 5-10min a ven, nebýt tam zbytečně dlouho, ale mě to tam stejně nebaví, zlatá vířivka ![]()
@Luuca L teče mi tak asi už od 22tt (ted jsem 27tt), ale spíš jen v noci, přes den moc ne a není to každodenní, teče mi to třeba jen 3× týdně ![]()
@Lenule15 Jo nic se nemá přehánět
Tak si toho Valentýna pořádně užijte ![]()
@Luuca L Mě třeba ještě ne, píše se že prvorodičkám většinou až po porodu…
@Lindsay15 @Kelly3 tak třeba jsem fakt jen nějaká výjimka ![]()
jo a jinak s tou těhu cukrovkou, dneska mi na diabetologii sepsala dietu, musím si vést sešit, kolik a čeho jsem snědla a mám jen omezené množství sacharidů na den…ale hlavně bez čokolády, to mám asi za trest ![]()
http://www.detske-kocarky.cz/…darek-p-8275 jak byste tento kočárek hodnotili? ani si ho nemůžu nejspíš nikde vyzkoušet.. ![]()
@Lenule15 Ja taky miluji virivku ale me ji treba doktorka zakazala, ze muze tlak a teplo vyvolat kontrakce tak pozor na to.
Opatruj se…
Jinak jsem ve 36t a z prsou mi take jeste nic netece a neteklo.
A mi s pritelem o valentyna slavime vyroci tak to vezmem vse v jednom, ale asi pujdem jen na veceri preci jenom nic moc ani delat nemuzu