Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No nevím jak u vás, ale malý je dneska celý den nějak hyperaktivni ![]()
Holky už máte zařízený pokoj? My budeme o víkendu malovat asi zelenou a žlutou co vy na to? Nebo nějaké typy? ![]()
Ahooj ![]()
malá taky dneska nějak dovádí
příjde mi jako kdyby tam dělala kotrmelce
Já teda pokoj ještě zařízený nemám, ten mám v plánu dělat až v dubnu
a plánujeme pokojík vymalovat žlutě ![]()
To vypadá na dobrou kombinaci nebo ještě co takhle modrá a zelená? Taky nemusí vypadat špatně
@Kelly3 tak to je fajn ![]()
My máme už v dubnu termín tak pomalu musíme začít:-D na kombinaci modrá-zelená jsem taky koukala i na Foto, ale přišlo mi to moc studené… ![]()
@Majush Jasně, radši dřív než-li později
No budu doufat, že to stihnu do termínu a nebudu rodit v tom dubnu
Je fakt, že ta žlutá je víc taková hřejivá ![]()
@Kelly3 a kdy přesně máš termín? Jj právě že bych tam chtěla nějakou teplou barvicku ![]()
@Majush U nás taková sytě žlutá to jistí a termín mám 5.5.
Určitě to bude vypadat dobře s tou zelenou ![]()
Už se nemůžu dočkat zařizování toho pokojíku
jen snad nebudu mít moc velký buben, i když s tím počítám, když se dívám na to, jaký mám teď břuch ![]()
@Kelly3 já mám 28.4 ale na každém UZ při měření se tam objeví jiné datum ![]()
to já chci jít spíš do pastelových než pestrých, někde jsem i četla že by miminka neměli být v pokoji kde je sytě žlutá..prý více pláčou ![]()
taky se na to už těším a proto taky jdu do toho už teď dokud se můžu hýbat ![]()
Tak to mě malej poslední dny nekope..jako ozve se třeba 3× za den a totálně nízko..ale, že by byl hyperaktivní, to se říct nedá..spíš ho mám fakt hodně dole a je to nepříjemný..
tak doufám, že je vše ok..
jinak my budeme malovat na zeleno..jsem ujetá na zelenou..takže tak..modrou bych právě taky nechtěla, kvůli tomu, že mi to přijde studené..žlutá je určitě super ![]()
@Majush Takže sama se nemůžeš spolehnout na konečný datum
Cože? To fakt? No sakra
No já blbec vždycky všechno nechávám na poslední chvíli ![]()
@Kelly3 no s tím datumem fakt nevím, dr. nic neříkal a v průkazce mám pořád toho 28 tak snad se to nezmění, i když na druhou stranu už bych to chtěla mít za sebou ![]()
jestli je to s tou barvou pravda nevím, jen jsem to četla ![]()
jj zelená je nejlepší ![]()
@Majush Taky doufám, že se mi to nezmění
, aby jsme nepřenášely
a též už bych to chtěla mít za sebou
až spadne ta tíha ![]()
Tý jo snad to budou jenom klepy
jinak bych zase musela přemýšlet nad jinou barvou
stačí, že stále přemýšlím nad jménem a už se mi kouří z hlavy
Naprosto souhlasím ![]()
@Katula1234 mě kope hlavně do pravého boku a někdy se tam i strašně tlačí že mám pocit, že chce tamtudy vylézt ![]()
@Kelly3 ségra mě „straší“ že v naší rodině se kluci přenáší, ona měla termín někdy 23.5 ale už dva roky zpět a rodila až 3.6 ![]()
já zůstávám u té zelené se žlutou už to měnit nebudu, tahle kombinace es mi líbí od začátku a vlastně jsem moc ani nad jinou nepřemýšlela ![]()