Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2709
27.1.13 16:45

No nevím jak u vás, ale malý je dneska celý den nějak hyperaktivni :lol:
Holky už máte zařízený pokoj? My budeme o víkendu malovat asi zelenou a žlutou co vy na to? Nebo nějaké typy? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
27.1.13 16:49

Ahooj :mavam:
malá taky dneska nějak dovádí :lol: příjde mi jako kdyby tam dělala kotrmelce :lol: Já teda pokoj ještě zařízený nemám, ten mám v plánu dělat až v dubnu :) a plánujeme pokojík vymalovat žlutě :)
To vypadá na dobrou kombinaci nebo ještě co takhle modrá a zelená? Taky nemusí vypadat špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2709
27.1.13 17:10

@Kelly3 tak to je fajn :-)
My máme už v dubnu termín tak pomalu musíme začít:-D na kombinaci modrá-zelená jsem taky koukala i na Foto, ale přišlo mi to moc studené… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
27.1.13 17:16

@Majush Jasně, radši dřív než-li později :lol: No budu doufat, že to stihnu do termínu a nebudu rodit v tom dubnu :lol: Je fakt, že ta žlutá je víc taková hřejivá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2709
27.1.13 17:21

@Kelly3 a kdy přesně máš termín? Jj právě že bych tam chtěla nějakou teplou barvicku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
27.1.13 17:22

@Majush U nás taková sytě žlutá to jistí a termín mám 5.5. :lol: Určitě to bude vypadat dobře s tou zelenou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
27.1.13 17:28

Už se nemůžu dočkat zařizování toho pokojíku :) jen snad nebudu mít moc velký buben, i když s tím počítám, když se dívám na to, jaký mám teď břuch :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2709
27.1.13 17:39

@Kelly3 já mám 28.4 ale na každém UZ při měření se tam objeví jiné datum :-D
to já chci jít spíš do pastelových než pestrých, někde jsem i četla že by miminka neměli být v pokoji kde je sytě žlutá..prý více pláčou :-D
taky se na to už těším a proto taky jdu do toho už teď dokud se můžu hýbat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13535
27.1.13 17:39

Tak to mě malej poslední dny nekope..jako ozve se třeba 3× za den a totálně nízko..ale, že by byl hyperaktivní, to se říct nedá..spíš ho mám fakt hodně dole a je to nepříjemný.. :roll: tak doufám, že je vše ok.. :) jinak my budeme malovat na zeleno..jsem ujetá na zelenou..takže tak..modrou bych právě taky nechtěla, kvůli tomu, že mi to přijde studené..žlutá je určitě super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
27.1.13 17:41

@Majush Takže sama se nemůžeš spolehnout na konečný datum :lol: Cože? To fakt? No sakra :lol: No já blbec vždycky všechno nechávám na poslední chvíli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
27.1.13 17:42

Zelená hodně letí :lol: protože je nejlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2709
27.1.13 17:50

@Kelly3 no s tím datumem fakt nevím, dr. nic neříkal a v průkazce mám pořád toho 28 tak snad se to nezmění, i když na druhou stranu už bych to chtěla mít za sebou :-D
jestli je to s tou barvou pravda nevím, jen jsem to četla :)
jj zelená je nejlepší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
27.1.13 17:55

@Majush Taky doufám, že se mi to nezmění :lol:, aby jsme nepřenášely :lol: a též už bych to chtěla mít za sebou :think: až spadne ta tíha :lol:
Tý jo snad to budou jenom klepy :lol: jinak bych zase musela přemýšlet nad jinou barvou :lol: stačí, že stále přemýšlím nad jménem a už se mi kouří z hlavy :lol: Naprosto souhlasím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2709
27.1.13 17:56

@Katula1234 mě kope hlavně do pravého boku a někdy se tam i strašně tlačí že mám pocit, že chce tamtudy vylézt 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2709
27.1.13 17:59

@Kelly3 ségra mě „straší“ že v naší rodině se kluci přenáší, ona měla termín někdy 23.5 ale už dva roky zpět a rodila až 3.6 :think:
já zůstávám u té zelené se žlutou už to měnit nebudu, tahle kombinace es mi líbí od začátku a vlastně jsem moc ani nad jinou nepřemýšlela :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí