Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj děvčata
a vítám nové těhulky co se k nám přidaly ![]()
No tak já jsem doma od listopadu a vůbec mě to doma nebaví, nejradši bych pracovala
a nejlepší je ten rodičák jakej budeme brát
jsem zvědavá jak s tím budu vycházet
.
Jinak jsem zvědavá jestli taky budu dělat ty testy na tu cukrovku. V kolikátém týdnu se to dělá? Zítra jdu k dr., tak možná mě to potká
se mám teda na co těšit.
@Kelly3 mne robili testy na cukor v 12tt, s krvy potom som musela pit tu sladku vodu v 21tt, a teraz opat budu s krvy v 32tt.
@arcitap No jsem zvědavá
ani dr. předtím nic neříkala, tak uvidím, jestli jo nebo ne.
@Kelly3 já na něj šla myslím ve 24tt a vůbec sem tam nemusela, dr. Mě tam poslal preventivně…
Co se týče té čáry tak zatím žádnou nemám ![]()
@Majush Ok, děkuji. Pokud mě pošle, zajdu tam. Nebudu nic vynechávat radši ![]()
Já čáru teda mám ![]()
@Kelly3 ja jsem ve 12tejdnu delala normali odbery kde byl i klasickej odber na zjisteni cukru v krvy, cukkr byl v norme.
U me se pak delal klasickej test na tehu cukrovku s roztokem ve 25 tejdnu.
@Kelly3 já jsem byla dnes a to je 25tt
jinak čára pod pupíkem se mi začíná malinko ale fakt jen malinko rýsovat, spíš ty tmavé chloupky, co mi kolem tý čáry začaly růst mě vytáčí ![]()
No jsem právě taky ve 25tt ![]()
Jinak tu čárku mám docela dost výraznou teda ![]()
Tak holky, dneska jsem si volala na výsledky na cukrovku a mám zvýšenou hladinu, takže se musím objednat na diabetologii do nemocnice a uvidíme, co se bude dít dál… ![]()
@Lindsay15 tak povídej, co to pro mě znamená, něco jsem se dočetla na netu, ale nejsem si tak úplně jistá, co se mnou udělá nedostatek čokolády, na který jsem závislá ![]()
@Lenule15 Hele já zatím u dr nebyla, jen mi volali výsledky, bude mě do porodu sledovat diabetoložka, musím omezit sladké a budu chodit na odběry krve…Když se poruší dieta, tak to má vliv na porodní hmotnost mimča-je velké, protože ty cukry jdou jemu. Takhle mi to bylo řečeno ![]()