Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tohle je moje nyní..asi lehce povyrostlo..já nevím..pořád mi nepřijde nějaké veliké na to, že jsem na konci 5. měsíce..
ale možná se mi to zdá.. ![]()
@Katula1234 Je OSVČ právě a neplatí si to nepovinné nemocenské, takže nemá nárok
Jinak bříško tak akorát ![]()
@Lindsay15 jo tak to jsme na tom stejně blbě s tím chlapem..
kdybychom to řešili před měsícem, tak by si i to nemocenské platil..mohl by jít i na mateřskou..
No tak ja jsem ve 4 a uplne plocha akorad mam jen ms bolesti
ale aspon me prsa vubec neboli, nevite kdy to povyroste? jsem takle akorad nervozni ze maly neroste
@Katula1234 Musí si to platit rok před porodem, už jsem se nato ptala ![]()
@Luuca L Neboj, to přijde
Já ve 4. měsíci neměla ještě taky skoro nic, za prosinec to vyrostlo úplně mega rychlým tempem ![]()
No snad jo, ale aspon mit priznaky, ale takle mam porad strach.Je bolest priznakem, dokonce me poboliva obcas na levem a nekdy na pravem boku.
No aty aspon skoro nic, to je dobry, ja vubec nic a jak bych se rada k Vam pridala ![]()
@Luuca L Já neměla také vůbec žádné příznaky, ze začátku jsem špinila tak jsem brala ascorutin…A příznaky jsem neměla donedávna, pak začal malý kopat a už je to o něčem jiném
Tady jsem něco vytvořila, ať máš představu ![]()
To je moc krasny a ta prvni fotka je focena v kolikatym mesici?
@Luuca L První fotka je 17+2tt
Takže konec čtvrtého měsíce asi, pokud si dobře pamatuju ![]()
A muzu se zeptat, tu caru na pupiku mam cekat kdy, hodne jsem se docetla ze uz ji mam davnomit
@Luuca L Nene, mě se začala rýsovat až od 25tt, někdo jí za celé těhotenství nemá vůbec. Já mám jenom trošičku, tak snad to nebude tak výrazné…
Ja tu ciarku, ked sa pozeram v zrkadle ani nevidim pod pupkom, uplne nahodou som si ju vsimna na svojich poslednych fotkach s 32tt
ale je to take slabunke ze ju skoro ani nieje vidiet.
@Liddka děkuju
jj já vím že malinké, já měla pořádné asi jen 14 dní před porodem ![]()
Holky ja vam tak zavidim, ja jsem teprve ve 4 mesici a nemam ani naznak bricha,nic.Ale az to bude, dam sem hned fotku, ale mrzi me, ze jiny holky uz meli briska a ja ne