Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lindsay15 @Lenule15 tak to já stále makam a na MD půjdu asi v půlce března jestli Teda bude s Mimi stále vše v pořádku
@Lindsay15 já jsem doma asi tak nějak podobně..
nebo teda já jsem spíš ukončila výškuv 2011 a na pracáku jsem od září 2011..doteď
jako samozřejmě jsem mezitím pracovala..různé brigády..ale bez smlouvy..takže víš jak..ale faticky doma jsem od září..a je to děs..totálně bez peněz..paráda.. ![]()
@Lindsay15 i když mi ta práce a hlavně to vstávání leze dost na mozek tak jsem ráda že nemusím sedět doma… Když jsem byla má dovolené tak ani odpočívat jsem nemohla páč mě po hodině sezení u tekly všechno bolelo hlavně záda.. ![]()
@Lindsay15 píše:
ja bydlim ve Lhenicih, to je kousek..tak tam jezdit na nakupy a nekdy jen tak na prochazku, ale to v lete..jinak jsem pres ty chodniky vcera nemohla vubec projet, jak tam je tolik snehu
,musel mi s tim pomahat jeden pan
..koukam, ze cekas maleho Denyska, gratuluji
..Je to krasne jmeno..Ja mam doma taky Denyska(holcicku po me),ale chlapecek by byl taky Denysek
…Ty posledni tydny v tehu mi dost utekly, nezahalela jsem
..porad jsem neco zarizovala a do toho se stehovala
…a jak se Ti spinka
? jeste to jde?
jjj, byla jsme v Penny a bejem 5ti munut tam byly hned 3 tehulky v pkrocilym tt
@Denyska22 Do Lhenic to mám 50 km
No ten sníh, to je humus
Děkuju, chtěli jsme něco co není zas až tak časté, měl to být Sebastian ale sousedka má termín předemnou týden a budou mít Sebastiana
Tak vyhrál Denýsek
Já mám Denisu sestru. Mě to právě také hrozně utíká, až to není možný…Spí se mi hodně špatně, půl noci hledám správnou polohu, v noci se budím ![]()
@Lindsay15 jojo a když konečně usnu tak mě po čase vzbudí buď že musím na malou, nebo bolesti zad a kyčle ![]()
@Lindsay15 takže jdeš taky na 4letou variantu? a bez mateřské samo, co?
@Katula1234 Automaticky čtyřletá bez nároku na mateřskou…Takže budu brát pěknou almužnu…
@Lindsay15 od švagra přítelkyně taky neměla na výběr a má to tak že prvních 9M pobírá nějakých 7tis a pak jí to spadne myslím říkala na 3,5.. je to fakt hnus když to srovnám co pobýrají… ![]()
@Majush Jojo,takhle to budu mít taky…Vůbec nevím jak vyjdu…Nemít vydělávajícího přítele, tak jsem v háji
Jen spočítat co stojí dětské věci ![]()
No myslím, že je to přesně, že 9 měsíců pobíráš 7600 a pak spadneš na 3800..to je jako fakt masakr..taky to tak mám..ale na druhou stranu, můžeš dát dítě do školy a mít normálně pracovní smlouvu..a ty @Lindsay15 pokud máš pracujícího přítele (zaměstnanec, u OSVČ je to jinak) tak můžeš brát nárok na rodičovskou na něj.. ![]()