Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky jsem to tak měla a už bych to nikdy nechtěla zažít a doufám, že už ani nezažiju, až na to, že mě se ukázaly // až po 5 měsících, tak jsem byla strašně ráda, že se udržela malá, protože ty obavy ze začátku, že by se to zase mohlo přihodit..no hrozný, tak jsem byla šťastná, že jsme ve zdraví přežily 1.trimestr
@Kelly3 To já také, pořád jsem trnula strachy. Při prvním těhotenství jsem totiž měla zácpu a šílený křeče v břiše, to se nedalo…
Tak jakmile mě teď zabolelo břicho, tak jsem plašila. Nechala jsem si napsat utrogestan a ascorutin a radši plašit než to zažít znovu
Sice to byl 8tt, ale i tak mě to vzalo solidně teda…
@Lindsay15 taky jsem na tom podobně, ale moje první bylo mimodelozni takže jsem musela na laparo:-( ale za dva a půl měsíce se ukázali // byla jsem nadšená ale na druhou stranu jen co mě někde píchlo tak velký strach…a teď? Pořádně si to užívám hlavně když mi každý říká jak mi to tehu sluší ![]()
@Lindsay15 To je prostě vzpomínka ne zrovna pěkná na celý život a člověk se s tím musí nějak spořádat i když to bolí, u někoho to přejde hned, u někoho zase ne. Mě teda trvalo pěkně dlouho než jsem se z toho dostala, snažila jsem se na to nemyslet, ale jakmile jsem pomyslela, tak vždy mi bylo jen do breku
No co si budeme vykládat, obě víme jaký to je
U mě to bylo v 10tt ![]()
@Lindsay15 Přesně tak
Užívejme si těhotenství naplno
Určitě dotáhneme ![]()
Jee holky..to se k vám musím taky přidat se smutnou zkušeností..v 8tt
pro mě to bylo taky strašný..přímo příšerný..já jsem se s tím vlastně nesrovnala ještě teď..hodně na to mrně myslím..i když mám už Jáchymka a cítím ho..strach mám pořád..i když jako vím, že to není dobře..ale nedá se tomu zabránit a vidíte..zase se mi chce plakat..a to jsem měla dva cykly a podařilo se..ale i tak..
ty dva měsíce jsem o tom ani nemohla mluvit..hrozný. a jak čekám teď..tak jsem celých 15týdnů špinila a krvácela..ležela v nemocnici a pořád pohotovost atd..no ty nervy..byla jsem fakt jak histerka..ale kdo by asi nebyl, že? ![]()
Taky když na to pomyslím, tak mi není zrovna hej, ale snažím se nemyslet, abych neublížila malé
taky si někdy říkám, že kdyby se nestala ta událost, tak už mám dávno mimi u sebe
, ale asi příroda věděla, tak se i podle toho zařídila
A teď jsem nejvíc šťastná, že se daří, malá je v pořádku a zatím je vše tak jak má být ![]()
Přesně tak, kdo by nebyl
hlavně že už jsi v pohodě.
@Kelly3 jj, já se snažím taky být už nad věcí..doma se o tom nebavíme..fotečku máme založenou a akorát ty první tři měsíce, kdy jsem měla fakt ty problémy..a řeknu ti opravdu 15týdnů každodenního špinění nebo krvácení..ani den pauza..opravdu napalici.
tak jsem mu říkala, a´t se o bratříčka nebo sestřišku postará
ale taky jsem te´d nejštastnější..a už se těším na květen.. ![]()
@Kelly3 tak to já se to snažila hned vytesnit z hlavy a nemyslet na to, naštěstí se mi to povedlo a pak už jsem se jen plně věnovala… Osud to tak chtěl i když je fakt že mě nedávno napadlaplne stejna myšlenka kdyby se to nestalo tak už bych malé mohla chovat a mohla to být třeba i holčička… Ale holky netrapte Se a užívejte toho co máte;-)
@Katula1234 Nedovedu si ani představit, že bych 15 týdnů krvácela
muselo být strašný
a ještě když nezbývalo nic jinýho, než jen čekat
Áchjo.. Nápodobně, taky se moc těším na květen ![]()
@Majush Jak říkáš, osud to tak chtěl a bohužel my tomu nemohly zabránit. O to víc si to užívám, soustředím se na malou a nemůžu se dočkat toho prvního momentu, kdy si ji pochovám atd
Jo nebudeme se přece trápit a nahoďme úsměv ![]()
@Kelly3 jo..příjemný to teda opravdu nebylo..měla jsem malý hematom..pak se zjistila nízko položená placenta..no a pak velkej hematom..a s tím jsem byla i v nemocnici..takže 15 týdnů bez sexu..
a jen ležení..masakr..ale malej to zvládl a vypadal vždycky, že se mu tam líbí..mrskal sebou na ultrazvuku..taky to byl mazec..jsem měla každej týden uz..někdy i 2× týdně..a najednou měsíc a půl nic..
ale už se i placenta vytáhla..takže paráda ![]()
@Katula1234 No jo 15 týdnů bez sexu
uf teda
Joo, tak to je super
tak to má být, když je vše v pořádku, tak jsou spokojeni všichni ![]()
@Kelly3 no tak trošku záhul to bylo..co ti budu povídat..
ale upřímně..ono na to nebyla ani nálada..protože komu by se chtělo, že? možná kdyby byl alespoň jeden den bez špinění..ale takhle..ono upřímně ani te´d na to není chut..
ono se prej říká, že když čekáš chlapečka tak máš míň chut na sex..opět babské řeči..by mě zajímalo jestli je to pravda..
u mě teda určitě..a co vy holčeny, co čekáte princezny? ![]()