Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lindsay15 jj ta cukrovka byl fakt hnus jsem ráda že to mám za sebou… A výsledek víš? A jak ti zjistili kolik váží? Mě dr řekl ze kilo a to jen odhadem podle týdne těhotenství
@Majush Výsledky si mám zavolat svýmu doktorovi zítra
Změřil obvod hlavičky, bříška, stehenní kost atd…A tam mu to vyplivlo tuhle váhu ![]()
@Lindsay15 tak snad budou v pořádku:-) vidíš to toho jsem si nevšimla vždycky jsem jen koukala na délku a termín porodu… Teď koukám na starý UZ z 22 týdne a je tam i váha:-D:-D:-D:-D
@Kelly3 tak mi v lékárně dali GynoCaps je to na 14 dní a má to vyrovnat tu vnitřní mikrofloru jsem zvědavá jak to pomůže, říkala že jsem nejlevnější (160kc) a dost je ženy berou, jinak že mají i jiné ale na10 dnů a za250
![]()
@Majush To já dávám pozor pořád, teď s novým ultrazvukem to bude super ![]()
@Majush Pěkně drahý teda na těch 10 dní
Tak držím palce, aby to pomohlo a hlavně už klid aby byl od toho
Jsem zvědavá i já, jestli ti to pomůže nebo ne ![]()
@Kelly3 doufám v to, teď jsem pročítala hodně diskuzí a dost tam doporučují namočit tampon do jogurtu a na noc zavést…zní to divně, ale jestli mi ty kapsle nezaberou asi vyzkouším…
@Majush Ale spíš do bílého jogurtu ne? To zní, ale kdyby to zabralo, tak proč ne ![]()
@Majush dost si ten jogurt holky chválí, i ho normálně mazat okolo, já to teda ještě nezkoušela, problémy s výtoky a mykozou mám ted taky, když jsem to říkala dr. tak ten se zesmál s tím, že se tomu nijak zabránit v těhu nedá, že mi sice předepíše čípky, ale že se mi to po nich hned vrátí, a měl pravdu, 3 dny klid a pak zase od začátku…mě teda doporučil dělat si i výplachy rosalginem a je fakt, že stačí jeden výplach a mám na týden klid ![]()
@Lenule15 jak to tak čtu tak do toho jogurtu půjdu, a taky asi změním jídelníček je prý dobré pít dost. kefir a taky ty jogurty jíst