Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Katula1234 ze začátku mě kopal taky jen když jsem byla v klidu a ležela na zádech, jen3-4 kopance a finito, ale teď už klidně i v sedě nebo když ležím na boku
takže neměj strach ohb okno se. rozkope ![]()
@Lindsay15 Co ten čertovskej smajlík?
Se bojím ![]()
@Katula1234 Jo je to hodně o nervy
když nevíš co se děje.
Tak jsem si v klidu lehla, relaxovala pustila malé hudbu a žďuchla mě, tak jsem rááda a spadl mi kámen ze srdce ![]()
Tak mam dnes po kontrole a vse dopadlo v poradku zacali jsme rust mame 1600g ve 34t <3 <3
Jinak mi uz nekopem asi nemame misto jen se valime z prava do leva
Holky chtěla jsem se zeptat na takovou intimejsi otázku.. A to zda-li taky trpíte na vytok způsobeny kvasinkam… Pokaždé co se prelecim se mi to tak do týdne vrátí.
máte někdo zkušenost popř fígle jak tomu zamezit? Děkuji za odpovědi ![]()
@Majush Trpím trpím
a už mě to začíná štvát. Měla jsem to nedávno a byla jsem ráda, že po 3 dnech je klid
No a nevrátilo se mi to po 14 dni dnech znova?!
Ale jak tomu zamezit taky nevím. ![]()
@Majush ziaden vytok som nemala po cely cas, kazdy 3ti den sa kupem vo vani po cely cas. RADA: urob si kupel so solou s mrtveho mora.
Po poslednej kontrole 30tt: maly je vadci, zodpoveda na 32tt, posunuli mi skrosi datum porodu o 18 dni, maly ma cez 1800 gramov, je otoceny hlavickou dolu;)
@Kelly3 je to fakt na palici, posledně mi dr. Předepsal gyno-pevaril čipy může se to v tehu a je to bez receptu… No zkusím se zeptat v lékárně jestli je i něco na prevenci po doleceni ![]()
@Majush Je to strašně nepříjemný
No mě když začaly ty kvasinky, tak jsem si koupila krém canesten a dr mu doporučila teď si nemůžu vzpomenout co
+ APO-Lactobacillus
tak koupím a uvidím, tak jestli se zeptáš v té lékárně, dala by jsi mi pak vědět, co ti doporučili? ![]()
@Kelly3 určitě sem napíšu co mi doporučí.. Njn je to nepříjemné asi všem či tím prochází
a tem co mají klid musíme jen závidět ![]()
@arcitap mě se při každém UZ ten termín taky mění tak jsem zvědavá na kdy mi to vyjde, v prukazce mám 28.4 a včera podle velikosti plodu mi vyšlo 14.4:-D
@Katula1234 Ze začátku jsem to cítila také jen v klidu na zádech, párkrát kopnul a dost…Teď kope třeba půl hodiny v kuse, někdy jenom 5×…Asi jak se mu chce
Cítím to jak v sedě, tak když chodím či umývám nádobí ![]()
Jinak mám za sebou oGTT, to byl hnus
A malej včera vážil 923g ![]()