Uklízečka v ZŠ

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Izz
7.1.12 18:17

No uklízečka má podle mě práci v pohodě. Já bych to dělat nechtěla. Ale já ráno přijdu do třídy, paní uklízečka stírá parapety a luxuje v učebnách s kobercem. Pak jí vidim až v 11.40, vytírá prvňákům a ve 12.35 uklízí další 4 třídy.

Práce bez jakýchkoli straostí, čistá hlava doma…

• Citovat
  • Upravit
1
17.9.16 14:17

uklid

Ahoj holky ja ted zacala uklizet ve skole a daly mi platovy vymer na 10hod tydne a to za 2865 kc a mam to napsane na 40hod mesicne. Hlavne ted nevim jestly je to za tech 10hod tech 2865kc nebo za tech 40hod. Jestly to bude za cele 40hod tak si asi najdu lepsi uklid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
12.8.18 09:33

Uklízečka v ZŠ

Holky uklízečky,oživíme diskuzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
12.8.18 09:38

Uklízečka v ZŠ

Jak jste s touto prací spokojené?
Srpnový úklid je náročný,ale jinak přes rok si nestěžuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
11.9.18 21:13

Uklízečka v ZŠ

Děvčata, jak se daří uklízečkám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
12.9.18 12:12

@Jitka92kg Ahoj :) V říjnu to bude rok,co uklízím u nás v menší obci na ZŠ a MŠ. Ráno odvedu svoje děti do školy a školky na půl 8,uklidím si družinu a jsem ve školkce-chystám svačinky,po svačinách poklidím stolečky,podlahu,umyji dábobí a pak jdu domů.Zpátky se vracím kolem 12:30 a začnu uklid ve škole a mezi tím odbíhám do školky-pomáhám oblékat po spaní malé děti,umýt nádobí po svačině…Domů chodím kolem půl 5. Úvazek mám 6,4hod.a mám co dělat,abych to stíhala a nebyla tam déle,zadarmo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
13.9.18 23:43

Ahojky :)

@mikinka18 vítej :potlesk:
Já uklízím jen ve škole. Zvládám to bez zastavení za 4,5 hodiny,je to sice hoňka,ale jsem spokojená. Mám to do práce kousek, žádná zodpovědnost, děti mám u sebe ve škole, mám pohyb a tudíž hubnu. Domů chodím taky kolem pul 5.
Máš můj obdiv,když uklízíš i školku :palec: Klobouk dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
14.9.18 10:05

@Jitka92kg Je to záhul,kor jak je pořád teplo.Ani nezačnu pracovat a jsem zrála na sprchu.Většinou se ani nenapiju,dělám bez zastavení.Ta školka je hodně znát,teď od září ještě vypomáhám ráno s malými dětmi,takže jsem chůva a uklízečka v jednom :roll: Ale jako práci s malými dětmi mi to vyhovuje-před 5hod. jsem doma s čistou hlavou,během dne se dětmi vidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
14.9.18 15:45

:)

@mikinka18 i já to tak mám,za ty 4,5 hodiny se kolikrát ani nestihnu najíst.Což mé postavě jen prospělo :lol: Jsem ráda,že jsi odepsala, třeba se ještě nějaká uklizečka přidá. Přeji bezva víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
16.9.18 10:21

@mikinka18
ale ty volné svátky a víkendy jsou prima :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
16.9.18 15:26

@Jitka92kg jj to jo, jen se musí pořešit,kam s dětma o prázdninách,ale to řeší každý :) už teď plánujeme,kdo bude s dětmi o podzimních prázdninách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
17.9.18 08:22

Moje děti jsou už naštěstí samohlídací 9 a 11 let, takže už je nechávám půl dne samotné doma a nebo přijedou za mnou ke škole.
Je tu pondělí,tak ať se týden vydaří :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
17.9.18 10:18

@Jitka92kg Já mám děti 3,5 a 6 let takže si ještě pár let počkám,než je nechám doma samotný. Nápodobně,ať se daří :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
18.9.18 17:59

:-/

@mikinko18 a co kolektiv? U nás učitelky skvělé,ale uklizečky stojí ta prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
18.9.18 20:32

@Jitka92kg Většina učitelek je fajn,kolikrát se mi ještě omlouvají,že např.po výtvarce nechali děti binec a špinavé lavice od barviček :P Další uklízečka je u nás jen jedna,ta dělá 2.stupeň,schodiště a šatny.Půjde na jaře do důchodu,je s ní sranda.Někdy si říkám,kdo z nás je vlastně starší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat