Uklízečka v ZŠ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Uklízečka v zš
Ahoj holky,chtěla jsem ze zeptat jestli někdo z Vás nedělá úklid na základní škole.Jak to funguje atd.Jde mi o to že jsem dostala nabídku uklízet v zš za 9.000,–Kč čistého za 8,5 hod.Příjde mi to dost málo peněz
ale nikdo Vám neřekne jestli tam musí člověk být 8,5 hod,když budu mít vše uklizeno.Proto sonduji tady…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Podle mě záleží na řediteli, Mamčina kámoška uklízí a myslím, že vykládala, že za každého ředitele se požadavky lišily
Ale podrobnosti nevím, jenom že na toho druhého nadávala a chodí na odpoledne(logicky) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A 9 čistého za úklid mi teda zas tak hrozně málo nepřijde - já jsem měla nástupní plat 10 tisíc čistého s VŠ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak na tomdle platu jsem začínala také, jen ve třídě jako UČ. Takže ano je to málo, ale ne ve školství
Jinak můj plat se nijak moc nezvýšil. A nepedagogičtí jsou na tom ještě hůř.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ehm, 9tisíc se mi nezdá málo, já mám 9,5tisíce jako prodavačka na dvě směny + soboty a neděle. Je to málo ale musí to stačit, nebo hledat jinde (což u mě nejde) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takový čistý plat za úklid na škole mi přijde adekvátní.
Spíš se mi to zdá na státní instituci docela hodně.
S tím časovým vytížením ti neporadím, je to individuální.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nezdá se mi to málo, na tolik hodin, kolik to je. Já dělám kolem 220 - 240 hod za 10,5 čistýho. Takže bych to brala. A odpoledne máš volný (nebo dopoledne).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jak už se tu psalo výše, průměrný hrubý plat uklízečky je 10 500,– hrubého, takže já si myslím, že ti málo rozhodně nenabízejí.
Já teda pracovala v zš jako učitelka, ale když máš pracovní dobu 8,5 hodiny, tak bys ji měla v té práci trávit, mně to teda přijde logické.
Tak jako záleží na tom, jaké bys měla vztahy s ostatními zaměstnanci, s nadřízenými, s kolegy, někteří jsou v pohodě, jiní by na tebe bonzovali, to se podle mě děje všude. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tetra: no, ono asi půjde těžko, abys měla dřív vše hotovo, protože budeš závislá na tom, kdy ti žáci vyklidí prostor, takže těch 8,5 hodiny hravě dordržíš. Já na ZŠ před mateřskou učila, s VŠ jsem měla nástupní čistýho kolem 13tis., takže to, co popisuješ, málo není - ve školství:-)U nás to fungovalo tak, že každá pí. uklizečka měla svůj ,,rajon" - chodbu, kterou udrovala stále čistou a když žáci odešli, uklízela jednotlivé třídy…do toho se střídaly u šaten a v jídelně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uklízela jsem jako studentka brigádně, ale už je to delší dobu, tak nevím, kolik se toho mohlo změnit. Dodržování pracovní doby záleží na řediteli. Uklízečky ve školství jsou placeny tabulkově, tak se jim tam započítává délka praxe. Jako nástupní plat si myslím, že uvedená částka je v pořádku. Někde bývají dělëné směny (např. 6:00-9:00, 11:00-16:00), za které by se měl dávat příplatek, který nepatří k základu. Po zkušební době je možné dostat ještě osobní ohodnocení…Dál záleží na tom, jestli uklízečky umývají okna nebo je zvána firma…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No mo to teda prijde malo - to, ze leckeri vysokoskolaci maji stejne, je k placi a vola to po zmene. Zalezi samozrejme v jakem meste. Nedovedu si predstavit, ze by z toho nekdo zil v Praze a je jedno, jakou ma skolu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano jedná se o Prahu ale ono je to myslím jedno.Jak tady bylo řečeno je to tabulkový plat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
plat uklizecky
ja pracuji jako pokojska v hotelu,pres zimu mam 15 000 a v sezone dokonce 18 000,je to sice zahul,ale penize mam jisty
- Citovat
- Upravit
No uklízečka má podle mě práci v pohodě. Já bych to dělat nechtěla. Ale já ráno přijdu do třídy, paní uklízečka stírá parapety a luxuje v učebnách s kobercem. Pak jí vidim až v 11.40, vytírá prvňákům a ve 12.35 uklízí další 4 třídy.
Práce bez jakýchkoli straostí, čistá hlava doma…
- Citovat
- Upravit