Uklízečka v ZŠ

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
110
19.9.18 11:16

:)

Kde je sranda,tam je dobre. :palec:
U nas je to prima,az na ty dve uklizicky.
A co platove? Jsi spokojena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
20.9.18 11:55

Platově by to mohlo být lepší,ale zase jsem na tom platově stejně jako před mateřskou,před 6 lety, když jsem pracovala jako účetní-dělala jsem taky 6hod.Právě jsem se před koncem mateřské rozmýšlela,jestli v bývalé práci zůstat a rozhodla jsem se vzít právě ten úklid.Musela bych dojíždět,takže bych 1000Kč každý měsíc projezdila,práci bych si nosila domů, ve stresu…Od ledna dostaneme přidáno a od dubna postoupím do vyšší platové třídy,tak to bude také lepší,při malé výplatě je každá 100,– navíc znát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
20.9.18 21:10

Přesně tak, plat by mohl být vyšší,ale zase mám nervy v klidu a nenosím si žádnou nedodělanou práci domů potlesk:
Kdybych dojížděla do Brna,taky bych necelých 1000.- Kč projela. Svoje děti potkávám ve škole :hug:
Večery volné, víkendy volné…takže za mě 90% ze 100 %. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
27.3.19 07:52

Holky co uklízí tě na škole máte taky úklid brzy ráno a pak odpoledne? Zajímá mě co se uklízí ráno, když si stihnu vše uklidit večer. Moc děkuji. Jinak dostala jsem nabídku uklízet ve škole a jen vím že se takto uklízí. Více budu vědět v patek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.19 13:56
@Diggy píše:
Holky co uklízí tě na škole máte taky úklid brzy ráno a pak odpoledne? Zajímá mě co se uklízí ráno, když si stihnu vše uklidit večer. Moc děkuji. Jinak dostala jsem nabídku uklízet ve škole a jen vím že se takto uklízí. Více budu vědět v patek

No tak ráno se uklízí vestibul a šatny po příchodu dětí, někde mívají uklízečky i u šaten dozor. Já uklízela ve školce na plný úvazek a bylo to pěkně naprd, protože jsem chodila od rána do oběda, pak 2,5 hodiny volno a od půl čtvrté až do 7 zase do práce. Doma jsem nic neudělala, protože jsem měla celý den rozfrcaný a výdělek taky žalostný.

• Citovat
  • Upravit
1894
27.3.19 19:39
@Anonymní píše:
No tak ráno se uklízí vestibul a šatny po příchodu dětí, někde mívají uklízečky i u šaten dozor. Já uklízela ve školce na plný úvazek a bylo to pěkně naprd, protože jsem chodila od rána do oběda, pak 2,5 hodiny volno a od půl čtvrté až do 7 zase do práce. Doma jsem nic neudělala, protože jsem měla celý den rozfrcaný a výdělek taky žalostný.

děkuji za info. tak pracovní doba je od 5 - 8 a pak od 12.30 - 17.30. Budu uklízet jen chodby kde jsou učebny, učebny a kabinety. šatny ne. tak uvidím. snad to bude v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
27.3.19 20:06

@Diggy Tak brzy ráno se můžou uklízet kabinety,než přijdou učitelky,třídy které nestihneš uklidit odpoledne. Záleží,kolik tříd budeš uklízet a jak velkou plochu. Mě třeba trvá jedna třída cca 25min. se vším všudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
28.3.19 06:16

:)

Já jsem holky ve škole spokojená. Za ty nervy v klidu, téměř žádnou zodpovědnost, víkendy volné a celý červenec prázdniny mi to stojí. Před tím jsem pracovala s velkými penězi, věčně ve stresu.
Je pravda,že ten plat je menší,ale pokud máte manžela,co vám finančně pomáhá, tak je to prima.
Holky, hodně zdaru :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
28.3.19 12:29

@Jituš18 můžu se zeptat jak je to třeba o velikonočních prázdninách když není svátek, tak do práce normálně chodíte? a uklízíte třeba družiny nebo máte normálně volno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
28.3.19 20:56

@Diggy O prázdninách normálně chodím. Většinou se o prázdninách dělají práce co se běžně za provozu nedělají- voskuju podlahy,umývám zářivky,desinfikují se záchody-ne teda že by se normálně nemyly,ale školník mi rozdělá prkénka :) my jsme malá škola,u nás je o prázdninách zavřeno,družina nejde. no a o jarních a hlavních prázdnin.se myjou okna a dělá se celkový úklid učeben. Já mám ještě ke škole úklid školky,takže mám navíc ještě umývání nádobí po svačinách apod. a povlékání lehátek,utírání prachu na hračkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
29.3.19 08:11

O jarních, velikonočních prázdninách do školy chodíme uklízet,ale v pohodě(žádná velká hoňka), doladíme na co přes týden není čas. Nejhorší je srpen(to se uklízí vše), ale zase chodíme do práce brzy ráno,než začnou pařáky,ať už jsme doma,nebo na koupališti. :palec:
Před tím jsem pracovala(jak jsem už tady psala) s velkými penězi, víkendy, svátky…je pravda,že za větší plat, ale…teď mám klid, ve škole je veselo, čistá hlava..
Holky,přeji prima víkend :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat