Protivné miminko

15
17.8.23 07:58

Uknourane protivne miminko

Zdravím a jdu si pro radu nebo pro uklidnění.
Naše holčička, 7 měsíců. Už přes týden přetrvává stav, ze je malá stále uknourana…ráno se probudí a už knoura, dám ji nakojit, pak zase hned knoura…sama si vydrží hrát jen chvíli, jinak pořad musím být u ni, ale i to ji po chvilce přestane bavit a zase knoura, nejlépe když ji člověk nosí a ukazuje různé věci, ale ani sednout si s ní nemůžu, to ji taky nebaví ….už jsem z toho vážně zoufalá, celý den s ni doma sama a v podstatě pořad slyším to knourani…pořád jsem si říkala, ze by to mohlo být od zoubku, ale to zatím nevypadá…nemáte nějakou radu jak to zvládnout a nezbláznit se 🙉 🤭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6794
17.8.23 08:04

Jit s ni ven. Tam bude mit dostatek stimulu. Ty se taky zabavis lepe… Na doma si porid satek nebo nositko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
17.8.23 08:32

Tyden :mrgreen: Sorry, vim ze to je strasne se posmivat, ale pobavila jsi me.
Prvni dite mi knouralo…furt :mrgreen:
Vypadni ven, nejlepe s nejakou spolecnosti, mas pobliz treba nejakou kamaradku s detma? Ziskas rozptyleni jak ty, tak mimino. Ja zvladla byt doma tak 1 den v tydnu sama, jinak by me byli odvezli. Takze jsme furt nekde courali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22897
17.8.23 08:35

@Dencula1 co zuby? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
17.8.23 08:41

Dcera v tom věku začala taky. Vždy 2 týdny kňourání a 2 týdny klid. To se ji střídá do teď (19m).
Děti se v tom věku začínají podle mě už i nudit a neumí se ještě zabavit.
U dcery to ještě zhoršovaly zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
17.8.23 08:56

Bych řekla, že zuby. Kus studený zeleniny, ovoce, mrazitko, gel. Zabíralo ovoce. Zabaví, chutná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
17.8.23 09:33

No tak rozhodne bych nedelala nonstop nosice a ukazovace. Stridej to, nositko, houpatko, naruc, deka, kocar…
Tohle obdobi, nez si dite sedne a ziska dalsi rozmer, je narocny, nositko bylo na tyhle krize nejlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.8.23 10:17

Choď ven, na návštěvy, mezi lidi, můžeš jí v kočárku dát na bříško, dcera mi tak jezdila od 3m skoro pořád, aby mohla čumět kolem sebe, prostě jí dopřej to, co chce - stimul, zábavu, podněty. Taky bych kňourala, kdyby po mě někdo chtěl doma ležet na dece s okoukanými hračkami :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
17.8.23 10:20

To je normalni. U obou dětí tohle kňourání přešlo kolem roka a čtvrt, roka a půl, jak se rozchodily. Ještě bude následovat období přisavky, až si začne stoupat a zaujme místo na tvé noze :jazyk:.
Běž s ní ven. Když jsem měla jen jedno dítě, tak jsem naložili do kočárku na břicho a jezdily jsme. Doma holt nosit. Taky jsem byla pořád sama a jsem vlastně doteď.
Miminka jsou roztomilá, ale musím říct, že tohle mi teda vůbec nechybí, ještě že je tohle období jakž takž za námi. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.8.23 11:25

@Dencula1 zuby, vedro, změny počasí atd.. je to normální. Sklop střechu na kočáru a vyraz do terénu. U nás to zabírá 100pro :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3713
17.8.23 11:34

Namaz ji pusinku calgelem a uvidíš, jestli bude knourat dal nebo přestane. Ty zoubky vůbec nemusíš ještě vidět a ji to může trápit. A hlavně, proč jste doma? Ven ven ven, doma by ses picla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
17.8.23 12:18

Taky bych rekla, ze to jsou zuby. U syna to trvalo mesic, nez se ty prvni prorezaly, do te doby nebylo ani nic videt. Ale taky se mozna nudi. Doma jsem nosila z mistnosti do mistnosti, stridat pred ni hracky, motivovat k plazeni (jestli to jeste neumi). Ted to mas super, vem ji do kocaru na bricho, ven do stinu na deku, nechat ji zuzlat travu :lol: At se zabavi. A nejlepsi na zabaveni jsou jine deti, tak vyraz s kamoskou ;) Jak se zacne sama pohybovat, bude klid, tak vydrz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí