Ukončení kojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
30.11.17 22:41

Ahoj ahoj, ;) dceři bylo 27. Listopadu 4 měsíce je kojená stále ale už ne 20 minut ale třeba 10 minut z pevného i z druhé vždy se odpojí a pak fňuká ale potom je klid a je spokojená :zed:, před měsícem jsme byli u Dr. Na kontrole, když jí vážili řekli mi že má 6 kilo přesně :srdce: doktor mě chválil že přibírá jak má že všechno je v pořádku, dneska jsme byli po měsíci na další kontrole když jí vážili řekl mi Doktor že má 6320 g přijde mi to málo za každý měsíc přibrala vždy hodně. Ale teďka 8o Doktor mi řekl na to že ta váha není taková jaká má být ale že to není ani hrozný 8) řekl mi že jí mám před každým kojením dávat příkrm Kašičku a tak a potom nakojit, četla jsem všude ale že příkrmy se dávají od 6 měsíce.. teď přemýšlím že moje mléko jí nestačí že už moc nemám mléka tak proto toto už od 4 měsíce a ta váha :think: Může se stát hodně rychle že nebude chtít mléko :? Děkuju za odpověď a poraďte mi. Co z toho tak vzniká :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
1.12.17 14:40

@Simona148 Ach jo, davat tak malemu diteti kasicku, kde na to ti pediatri chodi. :roll: Miminka nejvice nabiraji prvni mesice, pak uz se to zpomaluje. Nabizej kojeni, koj vzdy podle potreby ditete, na tabulky jsem ja nikdy nehledela a je fakt dulezite kojit odle ditete, klidne co 1-2 hodiny. Pokud miminko celkove prospiva, tak bych to neresila. Kase takhle male dite akorat zaplacne a bude pro nej narocna na traveni, kojene deti zacinaji s prikrmy az od ukonceneho 6. mesice, pokud tedy o jidlo nerprojevuji samy zajem. At se dari :kytka: PS - nic takoveho jako slabe mleko v nasich podminkach neexistuje(u dobre zivenych matek). Cim vice kojite, tim vice ho bude pro mimco, priroda je moudra a ma to dobre vymyslene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.12.17 20:19

@Althya Ahoj, děkuju za odpověď a za informaci vím taky že až od 6.měsíce přesně tak ;) ;) malou kojim za 2-3 hodiny vždy kojim 5 minut a dost budu sledovat jestli přibírá na váze chci se ještě na to zeptat myslíte že to je v pořádku že takhle málo je v pořádku?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
27.2.18 14:19

ukončení kojení a problém s dítětem v noci

Ahoj, rozhodla jsem se že ukončím po 14 měsících kojení, zádrhel je se synem budí se mi v noci každé 2 hodiny a chce se přisát, je to jeho zlozvyk a já potřebuji poradit co s tím. Víte jak na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
27.2.18 14:24
@Jana.49 píše:
Ahoj, rozhodla jsem se že ukončím po 14 měsících kojení, zádrhel je se synem budí se mi v noci každé 2 hodiny a chce se přisát, je to jeho zlozvyk a já potřebuji poradit co s tím. Víte jak na to?

At je s nim par noci tatinek, ty bez spat jinam.

• Citovat
  • Upravit
Marie432875
27.2.18 15:09

Proste vydržet. Klidne tulit, obejmout, ale mliko nedat a vydržet. Za dvě-tri noci bude klídek. Snad ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.18 17:16

@Simona148 To bude tim ze kojis a chlastas do toho

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.18 17:16

A fetujes

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.19 11:36

Ahoj holky, mám zdravotní problém a musím přestat kojit kvůli lékům a infuzím, které budu muset podstoupit. Malé bude rok a mám týden na to, abychom přestaly kojit. Kojím večer před spaním, 1 - 2× v noci a občas ve dne Ale to spíš na uklidnění. Malá už pěkně jí. Mléčnou dávku má každý den jogurty a nebo i sýr. Jinak už jí normálně 5 jídel jako dospělý. Mléka mám pořád hodně a stává se mně, že občas proteče, prsa taky nalitá. Je to škoda, ale zase to jinak nejde, takže jsem s koncem smířená. Prosím poradíte jak na to? Mám koupit Sunar, dávat víc čaje? Laktační budu volat odpoledne,

• Citovat
  • Upravit
53190
10.6.19 12:01
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám zdravotní problém a musím přestat kojit kvůli lékům a infuzím, které budu muset podstoupit. Malé bude rok a mám týden na to, abychom přestaly kojit. Kojím večer před spaním, 1 - 2× v noci a občas ve dne Ale to spíš na uklidnění. Malá už pěkně jí. Mléčnou dávku má každý den jogurty a nebo i sýr. Jinak už jí normálně 5 jídel jako dospělý. Mléka mám pořád hodně a stává se mně, že občas proteče, prsa taky nalitá. Je to škoda, ale zase to jinak nejde, takže jsem s koncem smířená. Prosím poradíte jak na to? Mám koupit Sunar, dávat víc čaje? Laktační budu volat odpoledne,

Já se teda obávám, že za týden samovolně laktaci nezastavíš, pokud máš hodně mléka :think: Je to docela krátká doba. Nešlo by třeba i přes léky a infuze odsávat a mléko vylívat? Pak se můžeš ke kojení buď vrátit, nebo postupně snižovat laktaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.19 12:10
@unuděná píše:
Já se teda obávám, že za týden samovolně laktaci nezastavíš, pokud máš hodně mléka :think: Je to docela krátká doba. Nešlo by třeba i přes léky a infuze odsávat a mléko vylívat? Pak se můžeš ke kojení buď vrátit, nebo postupně snižovat laktaci.

No, nejde mně ani tak o laktaci. To asi přežiju a odstříkám, ale musím vysvětlit malé, že kojení nebude :( Vracet už se nemůžu. Bude to na delší dobu. A zase si říkám, že aspoň ten rok jsem kojila

• Citovat
  • Upravit
53190
10.6.19 12:13
@Anonymní píše:
No, nejde mně ani tak o laktaci. To asi přežiju a odstříkám, ale musím vysvětlit malé, že kojení nebude :( Vracet už se nemůžu. Bude to na delší dobu. A zase si říkám, že aspoň ten rok jsem kojila

Tak já myslím, že to bude úplně v pohodě. Když maminka sama ví, že prostě nemůže kojit a je s tím srovnaná, tak to i prckovi dokáže podat tak, aby to proběhlo v klidu. Pročti si diskuze, co všechno aplikují ženy, aby noční kojení odbouraly, třeba si tam najdeš nějakou cestu, co vám bude vyhovovat nejlíp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.19 12:17
@unuděná píše:
Tak já myslím, že to bude úplně v pohodě. Když maminka sama ví, že prostě nemůže kojit a je s tím srovnaná, tak to i prckovi dokáže podat tak, aby to proběhlo v klidu. Pročti si diskuze, co všechno aplikují ženy, aby noční kojení odbouraly, třeba si tam najdeš nějakou cestu, co vám bude vyhovovat nejlíp.

Děkuju je toho právě mraky. Kamarádka radí ukázat Sunar, druhá zase nechat 2 dny někde jinde. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4457
10.6.19 12:20

Já bych jí zkusila nechat 1-2 noci jen s tatínkem a poté říct, že mlíko už není… Třeba si ani nevzpomene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.19 12:27
@cverunka píše:
Já bych jí zkusila nechat 1-2 noci jen s tatínkem a poté říct, že mlíko už není… Třeba si ani nevzpomene.

No, oba beze mě vyvádí. Muž ani moc neuspi:( Takže to budu muset řešit dudlíkem a nevím jestli čaj a nebo koupit Sunar :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová