Ukončení kojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
55
10.6.19 12:31

Bradavky jsem zalepila a rekla, ze mam au au. Vzdy to chtela ukazat a za tri dny ji to preslo. Prestala se budit a na usinani si zvykla bez mlicka. Potrebuje jen blizkost maminky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
10.6.19 12:48

@Simona148 ja bych dala flasku a uvidis, nechala bych na ni jestli mliko chce nebo uz ne. A tim kojenim bych se netrapila, co by za to jine maminy daly kojit rok. Dala jsi ji cos mohla a ted se musis dat do kupy ty. Preji brzke vyleceni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.19 13:08
@Aduska10 píše:
Bradavky jsem zalepila a rekla, ze mam au au. Vzdy to chtela ukazat a za tri dny ji to preslo. Prestala se budit a na usinani si zvykla bez mlicka. Potrebuje jen blizkost maminky..

Děkuju, a dávala jsi do láhe čaj nebo tak?? Já to pozvolna zkouším už asi 14 dní, že se snažím dávat láhev, ale zatím to moc nejde,

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.19 13:10
@Markii2 píše:
@Simona148 ja bych dala flasku a uvidis, nechala bych na ni jestli mliko chce nebo uz ne. A tim kojenim bych se netrapila, co by za to jine maminy daly kojit rok. Dala jsi ji cos mohla a ted se musis dat do kupy ty. Preji brzke vyleceni ;)

Děkuju asi to bylo na mě :) No, taky si říkám, že rok je pohoda. Nicméně mně kojení nevadí a pokračovala bych dál. Ale dnešní CT rozhodlo. Sice nemám takové bolesti, ale léky mně prý dávat musí.

• Citovat
  • Upravit
129
10.6.19 19:57

Myslela jsem to tak ze se treba rozhodne ze to mliko z flasky nechce a sama prejde k caji. Kamaradka odstavila syna taky v roce, po par dnech, kdyz zjistil ze to prso proste nedostane, ji poprve prospal noc, asi mu ta flaska nestala za to :-)… A do tydne ji to mliko z flasky odmitl uplne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová