Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Bradavky jsem zalepila a rekla, ze mam au au. Vzdy to chtela ukazat a za tri dny ji to preslo. Prestala se budit a na usinani si zvykla bez mlicka. Potrebuje jen blizkost maminky..
@Simona148 ja bych dala flasku a uvidis, nechala bych na ni jestli mliko chce nebo uz ne. A tim kojenim bych se netrapila, co by za to jine maminy daly kojit rok. Dala jsi ji cos mohla a ted se musis dat do kupy ty. Preji brzke vyleceni ![]()
@Aduska10 píše:
Bradavky jsem zalepila a rekla, ze mam au au. Vzdy to chtela ukazat a za tri dny ji to preslo. Prestala se budit a na usinani si zvykla bez mlicka. Potrebuje jen blizkost maminky..
Děkuju, a dávala jsi do láhe čaj nebo tak?? Já to pozvolna zkouším už asi 14 dní, že se snažím dávat láhev, ale zatím to moc nejde,
@Markii2 píše:
@Simona148 ja bych dala flasku a uvidis, nechala bych na ni jestli mliko chce nebo uz ne. A tim kojenim bych se netrapila, co by za to jine maminy daly kojit rok. Dala jsi ji cos mohla a ted se musis dat do kupy ty. Preji brzke vyleceni
Děkuju asi to bylo na mě
No, taky si říkám, že rok je pohoda. Nicméně mně kojení nevadí a pokračovala bych dál. Ale dnešní CT rozhodlo. Sice nemám takové bolesti, ale léky mně prý dávat musí.
Myslela jsem to tak ze se treba rozhodne ze to mliko z flasky nechce a sama prejde k caji. Kamaradka odstavila syna taky v roce, po par dnech, kdyz zjistil ze to prso proste nedostane, ji poprve prospal noc, asi mu ta flaska nestala za to
… A do tydne ji to mliko z flasky odmitl uplne ![]()