Ukončení školy a pracák
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Doporučuju zkusit všechny možnosti, jak zůstat formálně vedená ve škole. Možná by byli ochotni k nějakému individuálnímu vzdělávacímu plánu? Případně v nejhorším prostě nechodit, dokud tě sami nevyhodí. Pokud je ti teda víc než 15.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
I když ono je to vlastně logicky, ty ten tretak nebudes mit ukonceny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co se nechat přijmout na jakoukoli školu v okolí kam se stěhuješ? Nepřijdeš o rytmus školy a budeš pořád student a v září nastoupíš tam kam chceš …nějaká domluva se školou kam plánuješ jít? Já takhle nastupovala v dubnu na jeden obor kam sem reálně ani nechodila chodila sem normálně do třídy s oborem kam sem byla oficiálně přijata od září …zkazila bych se domluvit ať nemusíš jít na úřad když je to z důvodu složité situace
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sisi 14 píše: Více
To neni vůbec blbý napad
a hlavně nasaje informace už z toho noveho oboru a lip se ji budou delat rozdilovky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše: Více
Nemusí na pracák, může si platit zdravotní pojištění sama jako OSVČ. Kdysi jsem to tak také udělala. Skočila jsem na zdravotní pojišťovnu, vyplnila nějaký papír, podala ho a pak platila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co třeba sdílené bydlení? Aktuálně to řeší kluci u syna ve třídě ( třeták taky - je jim 18 tedy ). Ráno začínají brzo, dojíždí, na internát se jim nechce, tak si ve 4 hledají byt.
Nebo si se školou domluvit IVP na 3 dny třeba jen v týdnu a 2 noci spát někde na ubytovně, u kamarádky …. Mně přijde škoda ty roky zahodit …
- Citovat
- Upravit
@Kipa22 píše: Více
Asi myslíš osoba bez příjmu, to není OSVČ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, jako OSVČ by si musela založit živnostenský list a krom zdravotniho si platit i sociální… Takže ty si to nejspíš pleteš z placenim zdravotniho jako OBZP, což je osoba bez zdanitelnych příjmů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše: Více
Nemusela, já tehdy také nic neměla, prostě se přihlásíš, že si zdravotko budeš hradit sama. A sociální hradit nemusíš, když nemáš příjem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne jako OSVČ, ale jako samoplátce. Nemusí vykonávat samostatnou výdělečnou činnost k tomu, aby si platila zdravotní pojištění. Prostě oznámí pojišťovně, že bude samoplátce, protože není kdo by za ni zdravotní pojištění platil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ty bývají většinou na nějakou dohodu. Ale OSVČ je živnostník. Má živnostenský list a podniká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako OSVČ musela, ale si prostě pletes pojmy a žádná OSVČ jsi nebyla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše: Více
Tak třeba pletu, ale jde si prostě platit zdravotko a nebýt na pracáku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit