Pojištění pokut
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pojištění pokut
Rokbezpokut.cz , pojisteninapokuty.cz někdo zkušenost? zajímají mě vaše názory děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jo, znám pár lidí, kteří kvůli přílišnému spoléhání na podobné firmy přišli o řidičák! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jege zdravím můžete uvést nějaký příklad nebo trošku rozvést?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@W.D.40 píše: Více
Zkus pohledat na stránkách dfens-cz.com, věnují se motorismu a pojištění pokut se tam i řešilo. Bohužel se závěrem, že od zájemců vyberou prachy, a pak se na ně vykašlou, jak píše výše Jege. Žádný speciální fígl na to, jak jezdit jako prase a nenést za to zodpovědnost dlouhodobě nefunguje, body se nasbírají a řidičák jde do čistírny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to podvod. Pokud někdo uvažuje o jejich službách, měl by být doživotně zbaven volebního práva.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako že si zaplatím nějakou „pojistku“ a pak si může jezdit jako prase a nic mu nehrozí? Hele a neexistuje taky pojistka na to, když budu krást v sámošce? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem si vždycky myslela, že základní podmínkou pro plnění jakéhokoliv pojištění bude, že se záměrně nedopustím žádného protizákonného jednání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ugluk píše: Více
Proč jako prase? Víš, že i za přílišnou slušnost Ti hrozí pokuta?
Pokuta za slušnost. Za použití výstražných světel v autě hrozí vysoká pokuta
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co třeba taková elektronická cigareta o velikosti menšího mobilního telefonu policie si myslí že držím v ruce telefon ale zákon neeakazuje kouření za jízdy nebo snad je to můj jinak může se k tomu někdo vyjádřit? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takových projektů už tu bylo víc. Všechny po čase skončily. Jelikož nebyly schopné lidem splnit co slibovali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jege píše: Více
Pokud mi někdo slibuje, že nebudu platit pokuty, mimojiné mi slibuje, že můžu beztrestně řídit jako prase. A jistě, pár absurdních pokut jsme taky dostali, třeba za to, že jsme nezaparkovali na oficiálním parkovišti, ze kterého ovšem obec neodklidila metr sněhu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jege píše: Více
Ale jdi ty. Dneska je fakt umění dostat pokutu. Dneska můžeš před policejní stanicí opilý driftovat a nikoho z příslušníků ani nenapadne vylézt ven. Parkování na invalidech či zákazech zastavení je celorepublikový standard, stejně jako jako jízda v protisměru v jednosměrce, lepení se na zadek na dálnici či jízda v levém pruhu. Stejně jako že jsem při tachometrových 150kmh-1 nejpomalejší auto na dálnici, nebo že lidé jezdí s mlhovkama za normálního počasí… atd atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to se ti stalo, nebo to je nějaká teorie?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit