Ukončený 4. měsíc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
ahoj, se divim, ze se do tebe jeste nekdo nenavez, ze jsou malemu ani ne 4mes a ty mu uz neco davas ![]()
Ja mam o neco starsiho prcka uz taky mel kasi, brambor s mrkvi, banan s jablickem. kase vede ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lucie.t píše:
ahoj, se divim, ze se do tebe jeste nekdo nenavez, ze jsou malemu ani ne 4mes a ty mu uz neco davasJa mam o neco starsiho prcka uz taky mel kasi, brambor s mrkvi, banan s jablickem. kase vede
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak pak dej vědět, jak jsi byla úspěšná. Taky jsem na tuhle kaši koukala a protože dokrmuji Nutrilonem HA, chtělo by to asi i kaši HA
. Jinak mám podle metříku jen o den starší holčičku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
macin píše:
Ahoj, tak pak dej vědět, jak jsi byla úspěšná. Taky jsem na tuhle kaši koukala a protože dokrmuji Nutrilonem HA, chtělo by to asi i kaši HA. Jinak mám podle metříku jen o den starší holčičku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no ja takhle chtela vyzrat na moji prvni, ze ji vecer nacpu a ona bude spat. absolutne zadna zmena
, porad se budila po trech hodinach.
Moje druhe ditko je jeste horsi, budi se v noci po hodine. JEste jsem mu nezkousela dat kasi na noc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ohledně 4. měsíce už tu bylo napsáno dost, já jen, bacha na zabetonování
my jí teda musíme ráno, jinak se kroutí jak had ![]()
- Citovat
- Upravit
Laskecka píše:
no ahoooojnebudete s malým taky zkoušet kašičku?
xxpetka píše:
ahojkyje to začátek pátého měsíce
No asi zatím ne. A navíc teprve máme ukonečný 3. měsíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
xxpetka píše:Laskecka píše:No asi zatím ne. A navíc teprve máme ukonečný 3. měsíc.
no ahoooojnebudete s malým taky zkoušet kašičku?
xxpetka píše:
ahojkyje to začátek pátého měsíce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No asi fakt ukončený čtvrtý
já jsem už z toho úplně blbá a to všem vždy říkám, že máme skoro 4 měsíce, to jsem jelito
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Laskecka - Ahoj, tak co, už jste začali s kaší? My už taky „kroutíme“ 5. měsíc, tak jsem se v pátek při nastřelení náušniček ptala na dokrm a zatím nic dávat nemám… prý uvidíme za měsíc, jak bude prospívat. Jinak my od 9. týdne přikrmujeme 2× denně Nutrilonem, ale poslední dva týdny jsem začala odstříkávat a minimálně jednu dávku mám pokrytou MM, většinou obě, naposledy jsme dávali Nutrilon v pátek. Zatímalo by mě, jestli mimi kaši baští a jak zažívání?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
macin píše:
Laskecka - Ahoj, tak co, už jste začali s kaší? My už taky „kroutíme“ 5. měsíc, tak jsem se v pátek při nastřelení náušniček ptala na dokrm a zatím nic dávat nemám… prý uvidíme za měsíc, jak bude prospívat. Jinak my od 9. týdne přikrmujeme 2× denně Nutrilonem, ale poslední dva týdny jsem začala odstříkávat a minimálně jednu dávku mám pokrytou MM, většinou obě, naposledy jsme dávali Nutrilon v pátek. Zatímalo by mě, jestli mimi kaši baští a jak zažívání?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, jsem uplně blbá nevím zda má můj syn ukončený 4. měsíc. Nevím jak se to počítá. Jsme narození 13.listopadu 2014. Chci mu koupit už ty šťávičky a začít pomalu s příkrmy, ale nevím zda už můžu.
Tak prosím zasloužilé maminky o radu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
13.12. - uk.1.m
13.1.-uk. 2.m
13.2.-uk.3.m
13.3.-uk.4.m
ale se stavickama pozor - jsou hodne sladke (i kdyz tam neni pridany cukr). hodne jsem redila vodou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit