Ukončený 4. měsíc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
ale se stavickama pozor - jsou hodne sladke (i kdyz tam neni pridany cukr). hodne jsem redila vodou.
hlavně začni postupně - zelenina, masozel, atd… aby se ti pak po šťávičkách na zeleninu nevybodla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adis89 Já jsem vůbec nepochopila smysl šťáviček… nedostalo je ani jedno dítko, prostě jsme začali se zeleninou, pak ovoce, u nás spíš přesnídávky, protože touhle dobou je ovoce nic moc a pak masozelenina.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@Adis89 Já jsem vůbec nepochopila smysl šťáviček… nedostalo je ani jedno dítko, prostě jsme začali se zeleninou, pak ovoce, u nás spíš přesnídávky, protože touhle dobou je ovoce nic moc a pak masozelenina.
tak ja je treba pouzivala u prvniho, protoze proste nechtel jinak nic pit. vodu vubec, caje si cucnul. tak jsem mu redila stavicky, zpocatku tak 1:3 (vic vody), postupne vic a vic vody a min a min stavicky, casem zacal pit samotnou vodu. ale trvalo to par mesicu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak myslíte začít zeleninkou? Jak jste to udělali…rozvařili jste třeba mrkev???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adis89 mrkví nezačínej, staví!
Kup třeba dýni, uvař ji (20 min cca) a pak rozmixuj, přidej trochu oleje nebo másla a je to
ze začátku ti sní tak 2-3 lžičky, tak se nediv. Já si příkrmy připravuju dopředu a mrazím do skleniček, pak vždycky jen ráno vytáhnu a v poledne nakrmím ![]()
za 3-4 dny můžeš přidat brambor, brokolici, cuketu, třeba tu mrkev, ale opatrně. šťávu jsem dávala jen švestkovou když měla zácpu, jinak ne. Pokud pořád kojíš není potřeba to pití nějak hrotit, nabízej, ale když si nevezme nic se neděje
zhruba za tři týdny můžeš přidat maso, za další 3 týdny ovoce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ali-Ali Naše taky ne, starší byl z pohledu tekutin do 14 měsíců skoro výhradně kojený… a postupně se naučil pít vodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@geilens Já nekojím od 6. týdnů neměla jsem mléko, takže je na plně na UM. Občas mu dám na zapití vodu, ale moc jí nechce.
Jo a holky, kdy jste dali mrňata do sporťáku? Mě se malej s fusakem vejde do korbičku už jen tak tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adis89 Když se snažil v korbičce klečet… neměla jsem kšíry.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adis89 jo tak u UM nevím jak je to s tekutinama
sporťák - 9m, 10 kg a doteď jezdíme v hluboké, do sporťáku půjde až bude sedět, nebudu ji vozit ve sporťáku v lehu… tohle byl můj hlavní parametr při výběru kočáru, takže s místem začínáme bojovat až teď.
Btw fusak jsem vytáhla minulý týden, je teplo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsme vyzkoušeli 3 lžičky dýňového pyré a zdá se to být dobrý
Zítra dáme lžiček víc
A ten sporťák, myslím, že nás to příští měsíc už nemine, ale bude vozit zatím vleže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit