Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky. Prosím o radu, zkušenosti
Před dvouma tydnama jsem ukončovala laktaci ( mléko jsem odsávala )
Naposledy jsem odsála v pátek večer. Tedy před 5 dny. Pravé prso stále odtéká. V levým mám ale boule, na dotek. Nijak to nebolí nebo tak. Ale myslíte, že je to v pohodě? Nebo mám skusit to prso ještě odsát. Znova píší že prsa neboli…
Za jaký koleb poznatek budu vděčná
Dokud neboli, nech to tak. Mne prsa tecou pri zmacknuti jeste mesic po poslednim odsavani. ![]()
Jestli tam máš zatvrdliny tak ty bych zkusila ve sprše nahrát a rozmasirovat, případně trochu odsat.
@Bamace děkuji mockrát za reakci
já abych si neuhanala mastitidu. Měla jsem ji dvakrát a není to žádný med
beru tak že jsem se tak rozhodla vnitřně ( neodsavat, netvorit další mlíko ) co si budeme říkat psychika je mocná čarodějka. Děkuji ať se daří ![]()
@JancaS84 jsou to takový maličký boule na dotek. Ale tak pravý mi vždycky odkapávalo v uvozovkách, když chovám malou atak. Ale to levý je takový bulkovaty ![]()
Vzpomínám si, že devět dní to bylo utrpení, hroudy, bolesti, snažila jsem se to akorát nahřívat a lehce masírovat. Pak se to začalo zlepšovat a po 14 dnech to bylo pryč. Bradavky jsem teda nezkoušela mačkat, aby náhodou nebyla tendence laktace se vrátit, ale dobrý. Hned na začátku jsem se zařekla, že to musím vydržet a fakt odsávat nebudu (pokud možno).
Dobrý den maminky poraďte prosím, už přes měsíc nekojim ze začátku jsem odstrikavala ale pak už toho bylo min a min a ty prsa se mi nenalivaji ani nebolí tak jsem myslela ze se mi to ztratilo ale teď jsem si je zmackla a vyteklo mlicko 🤦🏼♀️ 🤦🏼♀️
Jak se toho zbavit prosím.??
A mám odstrikavat?? 😔 😔 🤦🏼♀️
Dekuju za každou radu!