Ukončovani laktace.

700
13.10.21 22:55

Ukončovani laktace.

Holky. Prosím o radu, zkušenosti
Před dvouma tydnama jsem ukončovala laktaci ( mléko jsem odsávala )
Naposledy jsem odsála v pátek večer. Tedy před 5 dny. Pravé prso stále odtéká. V levým mám ale boule, na dotek. Nijak to nebolí nebo tak. Ale myslíte, že je to v pohodě? Nebo mám skusit to prso ještě odsát. Znova píší že prsa neboli…
Za jaký koleb poznatek budu vděčná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
439
13.10.21 23:12

Dokud neboli, nech to tak. Mne prsa tecou pri zmacknuti jeste mesic po poslednim odsavani. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
13.10.21 23:14

Nechala bych si napsat něco na zastavení laktace.  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35763
13.10.21 23:14

Jestli tam máš zatvrdliny tak ty bych zkusila ve sprše nahrát a rozmasirovat, případně trochu odsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
13.10.21 23:15

@Bamace děkuji mockrát za reakci :kytka: já abych si neuhanala mastitidu. Měla jsem ji dvakrát a není to žádný med :oops: beru tak že jsem se tak rozhodla vnitřně ( neodsavat, netvorit další mlíko ) co si budeme říkat psychika je mocná čarodějka. Děkuji ať se daří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
13.10.21 23:17

@JancaS84 jsou to takový maličký boule na dotek. Ale tak pravý mi vždycky odkapávalo v uvozovkách, když chovám malou atak. Ale to levý je takový bulkovaty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
13.10.21 23:40

Vzpomínám si, že devět dní to bylo utrpení, hroudy, bolesti, snažila jsem se to akorát nahřívat a lehce masírovat. Pak se to začalo zlepšovat a po 14 dnech to bylo pryč. Bradavky jsem teda nezkoušela mačkat, aby náhodou nebyla tendence laktace se vrátit, ale dobrý. Hned na začátku jsem se zařekla, že to musím vydržet a fakt odsávat nebudu (pokud možno).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.10.21 10:58

Ukončení laktace

Dobrý den maminky poraďte prosím, už přes měsíc nekojim ze začátku jsem odstrikavala ale pak už toho bylo min a min a ty prsa se mi nenalivaji ani nebolí tak jsem myslela ze se mi to ztratilo ale teď jsem si je zmackla a vyteklo mlicko 🤦🏼‍♀️ 🤦🏼‍♀️
Jak se toho zbavit prosím.??
A mám odstrikavat?? 😔 😔 🤦🏼‍♀️
Dekuju za každou radu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová