Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky prosím mohli by jste mi poradit kde najdu nebo jak sepsat žádost o společný nájem bytu dle zákoníku, vůbec to nemohu najít a na úřadě jsou strašně ochotnéDěkuji
Co to jako ma byt? Asi tvoje dost nepresna, spatna formulace. Proto ti nikdo neodpovida.
@Anonymní píše:
Ahoj holky prosím mohli by jste mi poradit kde najdu nebo jak sepsat žádost o společný nájem bytu dle zákoníku, vůbec to nemohu najít a na úřadě jsou strašně ochotnéDěkuji
Musíš upřesnit co chceš. Podle tohodle popisu absolutně netuším co chceš a úředník na tom bude stejně.
@Cenarius jedna se o rozšíření nájemní smlouvy bytu. Bydlím s přítelem v obecním bytě kdy nájemní smlouva je psaná jen na něj. Z úřadu sem dostala email, že musím sepsat žádost o společný nájem bytu dle § 2270 zákona č. 89/2012 Sb., a vůbec nevím jak 🤦♀️
Těžko říct na jakém úřadě se ptáš, a hlavně, co potřebuješ, „žádost o společný nájem“, to je tak trochu nesmysl, navíc smlouvy s tebou fakt na úřadě jen tak nesepisují, ne každá úřednice zná „všechny paragrafy“, aby ti mohla od stolu vyšlehnout jakoukoliv smlouvu, od toho jsou notáři
A ti si to nechají zaplatit.
Napiš co to vlastně potřebuješ a třeba tě navedeme aspoň na nějaké vzory na netu.
@Anonymní píše:
@Cenarius jedna se o rozšíření nájemní smlouvy bytu. Bydlím s přítelem v obecním bytě kdy nájemní smlouva je psaná jen na něj. Z úřadu sem dostala email, že musím sepsat žádost o společný nájem bytu dle § 2270 zákona č. 89/2012 Sb., a vůbec nevím jak 🤦♀️
10 vteřin s googlem ![]()
edit: vzor ke stažení
je to třetí odkaz (Žádost o společný nájem bytuNOZu - Starý Lískovec), stahuje se mi to jako pdf a na můj soubor ti odkaz napsat nemůžu ![]()
Příspěvek upraven 13.10.21 v 15:57
@Anonymní píše:
@admin prosím o odtajneni anonymu
@Anonymní píše:
Dej si do gůglu „§ 2270 zákona č. 89/2012 Sb.“…
Není zač… ![]()
@Diagnoza2 píše:
@admin prosím o odtajneni anonymu
z jakého důvodu?
Sepisování smlouvy na obecní byt může někdo považovat za osobní, nenapadá, netrolí…nevidím důvod pro odtajňování ![]()
@Mar__tanka1983 ale, taková pře s @admin
Založil jsem diskusí anonyme, vysvětlil v reakcich proč anonym a stejně mě propalil. Takže teď jdu po diskuzích založených anonymně a žádám admina o odstranění anonymu, protože mi její postup přijde pokrytecky. Každou hovadinu typu, co mám dělat, zlomil se mi nehet, si tu může založit anonym, nikdo to neřeší a najednou toto?
@Diagnoza2 píše:
@Mar__tanka1983 ale, taková pře s @admin
Založil jsem diskusí anonyme, vysvětlil v reakcich proč anonym a stejně mě propalil. Takže teď jdu po diskuzích založených anonymně a žádám admina o odstranění anonymu, protože mi její postup přijde pokrytecky. Každou hovadinu typu, co mám dělat, zlomil se mi nehet, si tu může založit anonym, nikdo to neřeší a najednou toto?
Co blaznis?
@Venetia dobře víš o co mi jde. Jsou tady lidi co zakladají dokola anomymy a nikdy nic, ale najednou to jde.
@bse.pedro protože si admini potřebuji zamést vlastní dvoreček. Když pravidla, tak všem stejně.
Ahoj holky prosím mohli by jste mi poradit kde najdu nebo jak sepsat žádost o společný nájem bytu dle zákoníku, vůbec to nemohu najít a na úřadě jsou strašně ochotné
Děkuji