Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Letee píše: Více
No ale bydlel tam nekdy někdo kromě mikiho a Vandy?
@a12 píše: Více
Adriana… Tak jako v seriálu to jako měla byt garsonka… To myslíš že by je tam proč dávali že tam bydlí???
Začínám si myslet, že je to Kokeš, manipuluje tím Adrianu, aby s ním trávila čas, když ho předtím odmítla. Vždy když jí něco od stalkera přijde, objeví se on a čistě náhodou jde s Beátkou odpoledne tam a tam a Adriana by mohla jít s Klárkou s nimi a ona ve vidině, že přijde na jiné myšlenky, nabídku přijme.
@Amalthea píše: Více
Myslím, že Kokeš je už jasný
https://www.readzone.cz/…ni-navsteva/
@Dixies píše: Více
Tady je to vidět to popsané (boty, znak na rukávu), nic víc.
Kdy tam bydlela adriana? Myslím to tak, jestli tam nekdy někdo cizí bydlel, nebo jestli potřeboval miki byt, tak mu řekli hele, tady vedle je takovej krcalek můžeš jít tam.. Kdysi tam bydlela třeba peska maminka.. Nebo udělali jsme z toho pokoj pro babičku atd. Nebo najednou vyplul byt, když byl potřeba, nebo tam celou dobu někdo jakoby bydlel jako třeba cihelkovi
Ukázku jsem neviděla, ale četla jsem, že podle ukazek právě kokes?
ze odpovídaj boty, sako..
@Žirafa 69 píše: Více
Jo, tak uz ji vidim
bud to schválně udelali tak, abysme si mysleli, zetocje kokos, nebo to kokes je ![]()
Mimochodem, nedávno se mě dítě ptalo na erika jestli ukradl ty kamery
to se pak snad ani nedoresilo, ne?
jak tam byl videnej někdo ve stejný bundě.
Bydlela tam Adriana na začátku jak přišla do Ulice ta nová představitelka, pak Amálka, Míky, Vanda a byla to garsonka dokonce Evžen ji rekonstruoval už tehdy myslím…
Nebydlel tam jednu dobu i Evžen? A Prokop? ![]()
Ja myslela jako kdysi, ne teď. Ještě pred mikim
@a12 Ne nedořešilo a taky mě to štve. I ten prst tam nebyl dořešený. ![]()
@malákráličice píše: Více
Jo myslím že Evžen jo a pak zmizel
Před Mikim asi ta Adriana a pak Amálka před Mikim… Prostě byla to garsonka se záchodem a určitě koupelnou obyvatelná…