Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka píše: Více
Ježiš, to už je trapné, že snad fakt přestanu dívat. ![]()
@a12 píše: Více
Ale to právě byly upečené ryby kolikrát ne na pánvi, proto to píšu i vánoční cukroví pekla
no asi v remosce nebo chodila k Blance péct…
@vokishka píše: Více
Je to na dlouho už… No kdyby ještě vytáhly jak prodávala drogy či tančila u tyče
ale to tento dotyčný asi nevi
jooo ale dozvědět se to tak Prokop ![]()
@Pripalenapanev píše: VíceŽofka už je ženská, každý bude lepší než ouško od Klímů.
@Klávesa289 píše: Více
No nevim, jestli zrovna tenhle je o něco lepší.. Všichni ty kluci tam jsou takový malý, tenhle ani není moc hezkej a když se snaží zvatlat jakože je opilej, tak to je úplně šílený. Ona teda celá ta partička těch kluků byla šílená
kam na ne chodí ![]()
@boball píše: Více
To asi všichni
ja nevim, ze teda ten komparz nemuzou vybírat nějak líp, vždyť musí být takových lidí, třeba studentů konzervatoře, co maj aspoň trochu zkušenost, a ne že stojí za těma hlavnejsima a kyvou hlavou.. To samy bylo jak vlitla policie do toho klubu, tam hulakal akorát tak kaštan, ne? A pak si tam několik cizích lidí šuškalo a kyvalou hlavou.. Přitom je v ulici takových lidí a zrovna nikdo nevylezl ![]()
Tolik to neprožívám, jen jsem chvíli žasla po nástupu dvojčat Dlouhých, jak je ten Jan celý táta hlasem i pohyby. Proti Klímovic vejlupkovi nic nemám, jen mi prostě k Žofii nepasuje.
Nejmíň sympatický mi bude asi Lexík, ale třeba se časem vyloupne jako Šimon.
Ono jde asi i o to, kdo je ochotný a schopný do toho natáčení přijít. Jestli točí brzo ráno nebo pozdě večer, nedojíždějící mají výhodu.
A Adam Seidl i zpívá. Docela dobrý, video v článku.
Možná jen mohli poopravit název, aby si někteří „nezasvěcení“ nemysleli, že je to její syn.
@Žirafa 69 píše: Více
Působí sympaticky a jsem zvědavá, jak bude pokračovat. Teď se pomalu dostává do podvědomí diváků herecký „potěr“. Uvidíme, jestli je to nesemele.
@Žirafa 69 píše: Více
„Erik“ působí přirozeně. Nebo je možná tou rolí. K Lucii mi pasuje, ale k seriálovému otci moc ne.
@Klávesa289 píše: Více
No to já taky ne
jen mi k zofce nepřijde lepší než Michal ![]()
S Michalem jsem si na ně zvykla a vlastně by mi nevadilo, kdyby to dali zas dohromady, spíš by mi Michala bylo lito, kdyby si Žofka začla zrovna s tim Romanem, zvlášť když zas bude bydlet s nima.