Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
465
6.5.26 15:54

Asi chtěli tak nějak jako ukázat zbytek linky Marečkových a postupně tam nebude ani Karla :D a další věc…tím happyendem Lukáše a Heleny mysleli i end celého Království hraček, nebo mají taky jen pauzu? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
6.5.26 18:54
@Letee píše: Více

Tak ono to není úplně důležitý, moje ségra taky nezná sourozence myho partnera :lol:
A, vlastní muj muž párkrát viděl segru švagra, ale určitě si rekli dobrý den :think: a to jsou vrstevníci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
6.5.26 19:28
@a12 píše: Více

Ja sem se v tom ztratila asi co tím chtelas říct… Tady se spíš řešilo že skoro jsou rodina bydleli kousek od sebe a jakoby se neznali… Že ji jako Anežka vykala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
6.5.26 20:17

Jo to já vím, to jsem pochopila, jen říkám, že Karla je ve věku jejich rodičů, že mě nepřekvapuje, že ji vyka a moc nezná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
6.5.26 20:56

No a já sem ti vlastně predtim odsouhlasila, že až tak se neznali, jako nam divákovi to ukázáno nebylo… No kvůli věku Karly že je ve věku jejich rodičů to snad neni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
6.5.26 22:05

Ja to nemyslim tak, ze to je kvůli věku, ale ze v 18ti ženský kolem 40ti prostě vykas :nevim:
A úplně svy mladší sourozence nemáš důvod představovat sestře svyho přítele která je stejně stará jak rodiče.. Takže to beru tak, že pravděpodobně o sobě věděly, ale nebyl důvod se nějak víc seznamovat, aby si tykaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
7.5.26 11:49

Teda ale když ho vychovala a byli sami dva, tak prave proto bych řekla, že se mohli představit… Já myslím, že to scénáristům až tak nedošlo, aby tohle nějak řešili to až tady nám, že se nad tím člověk pozastavi :lol: A ono to tykání až tak o věku asi není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8635
7.5.26 13:23

já nevím, ale i když ho vychovala… promítám si naši rodinu a nevím o nikom, kdo by tykal rodičům (když tedy bereš Karlu jako náhradu rodiče) svého švagra/svojí švagrové :think: pokud to není zároveň tchyně/tchán, ale to už řešíme fakt blbosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
7.5.26 13:29

Ale vždyť je to jen ségra jeho přítelkyně :nevim: ja ségru nepredstavovala ani rodičům myho chlapa, ani sourozencum :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
7.5.26 13:30
@Amalthea píše: Více

No ale tady jde jen o ségru přítelkyne karly bratra :mrgreen: ani ne o jeho přítelkyni :nevim:
Jo uz čtu že píšeš švagr /švagrová :mrgreen: pardon :lol:
Ja netykam ani tchyni a tchánovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
811
7.5.26 14:31
@Anonymní píše: Více
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
7.5.26 15:36

Ale nikoho jiného neměli jen sami sebe a třeba Mara Bruna znal… A byl to taky bratr jeho partnerky… tak se klidně mohli navzájem poznat a nejde o tykání spíš o to že Anežka ji vlastně neznala…celá tato debata vznikla na základě jedné věty… Že Anežka Karlu nezná ač jsou skoro rodina… Ale to je jen můj názor… To je jenom takova úvaha když si tady tak píšeme postřehy z Ulice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
811
7.5.26 16:18

Skoro rodina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8635
7.5.26 16:34

bratr partnerky je něco jiného než sestra partnera sestry :nevim:
Bruno je pro Máru „švagr“, Anežka s Karlou jsou… nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
7.5.26 20:20
@Amalthea píše: Více

Přesně tak, Anežka Bruna znala.. Proč by nějak vic měla znát Karlu, nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí