Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka píše: Více
To uz taky nebude tak dlouho, ne?
doufám. ![]()
@a12 píše: Více
tak na konci června, většinou skončí v pátek, tak to bude asi jako školní rok ![]()
@vokishka píše: Více
Jj, říkala jsem si, jestli neskočí ještě o týden dřív, ten poslední týden uz taky lidi vyráží nw dovolený a moc nekoukaj ![]()
@Punksnotdeath píše: Více
To jsem si rikala, hned jak spustila ![]()
Ten stalker už mě štve. O co se vlastně snaží, kromě toho, že Adrianu ničí osobně? Třeba jde hlavně o peníze, nebo majetek. Adrianě patří ten bytový dům. A on ji chce možná vyštvat. Ale co by si pomohl zas.. já už nevím. I když to spíše vypadá jak pomsta odmítnutého ctitele. Ale Eddie na to nemá povahu, ten to nebude. ![]()
Nebo ještě mě napadlo, jak to bylo tenkrát s tou Adriany mámou? Zabila se pádem ze schodů. A nestrčila ji náhodou v hádce právě Adriana?.. už si to tak nepamatuju..mohla by to být klidně pomsta. Ten stalker může být její syn( ano napadlo mě, že může mít Adr. bratra, o kterém nevi), nebo.. bývalý přítel.. Už asi moc fantazíruju..
@Meduňková píše: Více
Kláru strčila ze schodů máma Lenky Hejlové. Hrála ji Vilma Cibulková.
Je vcelku jisté, že to děla Kokeš.
@Fíková píše: Více
Joo??… Ježíš tak tu si vůbec nepamatuju… dík, tak to sem vedle jak ta jedle. Ale jakou má ten Kokeš motivaci?
@Fíková píše: Více
No, ale dneska jsem zas četla, že herečka někde řekla, ze budeme hodně překvapený kdo to je
z kokese uz by snad prekvapenej nebyl nikdo
a bylo tam zaber na toho chlapa, co to dává do schránky i s kouskej obličeje a úplně jistá si z toho kokesem nejsem, musel by, se oholit ![]()
@a12 Takhle z toho záběru to trošku vypadá na Prokopa, ale já bych nechtěla aby to byl Prokop ani Eddie… Prostě mi to k nim úplně nejde…
@Lucias12 píše: Více
Mi na té fotce připadá starší než Prokop… ![]()