Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sarik82 píše:
Trochu to tady sleduji. A obcas tedy koukam co vse vite?
Zeptam se, zda netusite zda uz tam nebude Petra. Nebo jakym zazrakem by ji tam opet nasadili?
Me tedy osobne moc nesedela…
O pár stránek vzad (včera) jsme to tu řešily a dokonce jsme i vymýšlely scénáře, za jakých okolností by se mohla vrátit ![]()
Nicméně já ji tam už nechci… ![]()
Petra byla už otravná s tím dítětem. Chápu, že ho chtěla…ale už toho bylo moc ![]()
Tak jsem viděla ukázky na pondělní díl a Eddie ulízlej a oholenej divný, nějak mi to k němu nesedí ![]()
@Didlinka33 píše:
Tak jsem viděla ukázky na pondělní díl a Eddie ulízlej a oholenej divný, nějak mi to k němu nesedí
Jo, byl divný
Ale co zas ta Alice? Ona si nedá pokoj. ![]()
@Fíková píše:
Jo, byl divný
Ale co zas ta Alice? Ona si nedá pokoj.
Né asi taky mě totálně vytočila, frnda jedna ![]()
Četla jsem, že představitelka Petry onemocněla rakovinou a proto chtěla v ulici skončit. Takže vyhrotili děj dítětem aby urychlili její odchod ze seriálu.
Holky všimli jste si, že ten Olda Farský má hrozné vlasy?? To nemá čas si zajít za ex aby mu aspon umyla řepu??
@Renysek28 píše:
Holky všimli jste si, že ten Olda Farský má hrozné vlasy?? To nemá čas si zajít za ex aby mu aspon umyla řepu??
ta by mu max. nalakovala nehtíčky ![]()
Aha, já zapoměla, že ona má na starost jen manikúru ![]()
Tak by si ho mohla vzít do parády Simona a hlavně at sebou vezme Márovou matku, bo to je neskutečné co má na hlavě… ![]()
@Renysek28 Vzhled Márovy matky je záměrně takový, protože ji v seriálu určitě čeká proměna. Málokterý účes by vypadal ještě hůř. ![]()
Tak jsem zhlédla zítřejší díl a co zas udělá podle ukázek Alice je přinejmenším na hospitalizaci v psychiatrii
@petulemi píše: Četla jsem, že představitelka Petry onemocněla rakovinou a proto chtěla v ulici skončit. Takže vyhrotili děj dítětem aby urychlili její odchod ze seriálu.
Uf teda ![]()
Když jste u těch vlasů- on ted Mára taky vypadá jak kdyby mu na škebly vylili fritézu ![]()