Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@e-lili píše:
A ze v ulici je kvalitnich hercu (alice, petra, dasa, kobyla atd
Gábiny se musím zastat. Viděla jsem jí nedávno v jiném filmu a tam hrála dost dobře
Tak to mi nejak uniklo, ze Anca dala klice Ruzene. Jen aby Ruzena jim tam nechodila krast…
Ta Anca tez nema rozum.
@Nina Filipi píše:
Tak to mi nejak uniklo, ze Anca dala klice Ruzene. Jen aby Ruzena jim tam nechodila krast…
Ještě nedala, ale nabídla jí, že je půjdou spolu nechat přidělat ![]()
@KPKristy píše:
Ještě nedala, ale nabídla jí, že je půjdou spolu nechat přidělat
Jezis ona je fakt posahana
@Nina Filipi píše:
Jezis ona je fakt posahana
Hlavně se s nikým neporadila a myslím, že Bedřich už bude zuřit. Už takhle má na Růžu pifku, vše se točí kolem ní a ještě tohle k tomu. Klepne ho pepka ![]()
Většinou Vás jen čtu ale tohle mi nedá…viděla jsem pondělí a Alice je taková pííí. a a ten Matouš ještě větší…málem jsem to nedokoukala…
@Verunika1 píše:
Většinou Vás jen čtu ale tohle mi nedá…viděla jsem pondělí aAlice je taková pííí. a a ten Matouš ještě větší…málem jsem to nedokoukala…
klííííííííííd
![]()
@Verunika1 píše:
Většinou Vás jen čtu ale tohle mi nedá…viděla jsem pondělí aAlice je taková pííí. a a ten Matouš ještě větší…málem jsem to nedokoukala…
Co zase provádí, minda jedna pitomá??
Já akorát viděla dnes v ukázkách na pondělí, že vykládá Matoušovi, že se jí major pokusil znásilnit. Tak snad na něj nepůjde Matouš s mačetou.
@Samamama píše:
Já akorát viděla dnes v ukázkách na pondělí, že vykládá Matoušovi, že se jí major pokusil znásilnit. Tak snad na něj nepůjde Matouš s mačetou.
Taky jsem slyšela, že se ji pokusil znásilnit, ale že to byl major, to řečeno nebylo, ne? ![]()
Ale už se nedivím ničemu, ona je nemocná…
@KPKristy píše:Řečeno to nebylo, ale já si taky myslím, že myslela jeho.
Taky jsem slyšela, že se ji pokusil znásilnit, ale že to byl major, to řečeno nebylo, ne?
@KPKristy píše:
Taky jsem slyšela, že se ji pokusil znásilnit, ale že to byl major, to řečeno nebylo, ne?
Navykládala mu to samé, co Hejlové. ![]()
@Fíková píše:
Navykládala mu to samé, co Hejlové.
No ale Hejlové řekla, že po ní vyjel, ne? Nebo jsem něco zmeškala? Kdežto v pondělí hned o znásilnění, to už je docela silný kafe ![]()
@kvaček píše:
Ta Anča je ale blbá s těma klíčema.. jak může někomu cicímu dát klíče, i když je to známá.. to bych nikdy neudělala
Souhlasím a Růženě už vůbec ne ![]()