Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11184
23.3.15 14:51

@barca.hrosik blázen je slabé slovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
23.3.15 14:52

Jinak je mi z té Alice víc a víc na :poblion: at už ji vyhodí proboha kdo se má na ní dívat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
23.3.15 14:54
@lucka.honza píše:
@NinPe přesně tak. Podle mě to takhle bylo i s tím přítelem od matky. Zamilovala se do něj, on ji nechtěl, tak si vymyslela, ze ji znásilnil. Blázen je to :jazyk:

Ale proc ten pritel pak zavrazdil tu jeji matku? Nebo ze by ji zabila sama Alice?!? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
23.3.15 15:28

@Gorlami tak kdoví jak to bylo, ale třeba ji zabil protože mu nevěřila a mel amok a zabil ji.ale podle mě ji neznasilnil ani omylem :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
23.3.15 15:36
@Gorlami píše:
Ale proc ten pritel pak zavrazdil tu jeji matku? Nebo ze by ji zabila sama Alice?!? 8o :mrgreen:

A on ji zavraždil? 8o Já jsem si celou dobu myslela, že ta její matka spáchala sebevraždu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
23.3.15 15:41

Myslíte, že si to i poprvé vymyslela a teď to udělala znovu, ikdyž ví, jaké to mělo následky? To už by musela být úplně vyšinutá, zatím mi přijde spíš jen úplně blbá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
23.3.15 15:44

@lovesmile Umlatil ji. Je mozny, ze protoze se nastval, ze ho krive obvinila ze znasilneni dcery :nevim:. To bude jeste zajimavy :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
23.3.15 15:48

@lucka.honza Asi to tak bude, uvidime. Kazdopadne je ta Alice kra.va a jeji predstavitelka „héérečka“ :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.15 15:51

K Alici. Já znásilněná byla. Stopy to na mne nechalo neuvěřitelné, ne, že bych takhle někomu škodila, ale skoro rok jsem byla po léčebnách (po pokusu o sebevraždu). Pak jsem chodila na skupinovou terapii, kde jsme všechny měly stejný zážitek, žádná nebyla po tom, co se stalo „normální“ a každá to ventilovala jinak. Takže ta Alice zas tak nereálná není. Pokud se jí stalo, co se údajně stát mělo, dostala potom jako „dar“ pozornost toho slovenského policisty, v zoufalství a po neléčeném traumatu se fakt může chovat jak psychopatka.

• Citovat
  • Upravit
6578
23.3.15 15:52

@Gorlami Aha. 8o
Fakt jsem měla za to, že se zabila sama, po tom, co se dozvěděla, že její přítel ji znásilnil dceru. Tak to jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
23.3.15 18:30

Přesně, já si myslím, že znásilněná tenkrát byla, ale prostě jí z toho šiblo. V majorovi našla dokonalýho chlapa, s kterým je jí dobře i bez sexu (jak mu tam tenkrát i říkala), takže pro ní to byl ideální chlap. A když jí odmítl, tak to na ní nechalo následky. A než by Matoušovi vysvětlovala, co přesně se jí tenkrát stalo a jak to s Peterem ve skutečnosti má, tak radši řekla tohle. Ale myslím, že léčit by se měla, je nebezpečná sobě i okolí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.3.15 19:13

Ty brďo, nagelovaný Edý :-O. Dobře, že zašel k Simoně, vypadá jako člověk. Ajeho scéna u Drbohlava super! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
23.3.15 19:38
@KPKristy píše:
Ty brďo, nagelovaný Edý :-O. Dobře, že zašel k Simoně, vypadá jako člověk. Ajeho scéna u Drbohlava super! :palec:

Zacina z nej byt sympatak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
23.3.15 19:44

Já jsem několik dílů neviděla, můžete mi někdo objasnit, o co jde mezi Alicí a Peter? Díky.

• Citovat
  • Upravit
46669
23.3.15 19:58
@Gorlami píše:
Zacina z nej byt sympatak :)

Jo jo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...