Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8237
24.3.15 12:49

@KPKristy to příjde všem jenom Kadlec je slepej a všichni okolo taky.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
24.3.15 12:56
@InExile píše:
asi to má vypadat že všechno dává na tu pojistku…pak se taky mužem doahadovat kdo mu platí telefon třeba, jídlo a pití mu asi poskytuje Adri :think:

tenkrát říkal, že vydělal 15, 10 dal na pojišťovnu, 2 těm klukům co s ním bydleli (to nechápu, to snad jde z tý pojistky právěže ne?) a za zbytek si koupil legitku a zaplatil telefon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
24.3.15 12:56
@InExile píše:
@zasemamina tak ona když byla jen s ním asi byoa spokojená tak nemela tyhle schýzi si myslím…takže to nepoznal asi :think:

Je pravda že některý poruchy se těžko poznávají, viz Základní instinkt, ale že by na ní po takovém traumatu nezkoušel psychoterapii? Možná na ní nereagovala nebo bojkotovala a on to přisuzoval pubertě. Možná Hermanovi nesedí to, že pro Alici je jediným středobodem Peter. Nesnaží se jako jiní puberťáci o odpoutání od rodičů. A jak tady někdo psal, možná je herečka schválně taková… jaká je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
24.3.15 12:58

No a vydělat 15 tisíc brigádou se mi zdá pěkný…a já kdybych byla v nějakým srabu, tak prostě vezmu práci - závislost nezávislost…prostě hlavně ať vydělávám
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
24.3.15 12:58
@KPKristy píše:
A jaktože teda nemá ani na jídlo? :nevim:

jednou tam kvákal, že dá něco na tu splátku, nájem a nezbyde mu nic..
to chce jako dávat 5-10 tisíc na tu splátku a pak s stěžovat? je to magor.. a začíná mě rozčilovat.

a adriana samaritánka. kolik si ona může vydělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
24.3.15 13:00
@Sherry píše:
jednou tam kvákal, že dá něco na tu splátku, nájem a nezbyde mu nic..
to chce jako dávat 5-10 tisíc na tu splátku a pak s stěžovat? je to magor.. a začíná mě rozčilovat.a adriana samaritánka. kolik si ona může vydělat?

to me taky napadlo kolik má v Coolne…asi to takovej vejvar taky nebude a i ona platí nájem dědovi ne?? Aspon neco..jídlo ted když živí darmožrouta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
24.3.15 13:03

@InExile
no ještě uklízí ve fitku a tancuje ne?
ale i tak..
to jsou 2 tragedi fakt!!
ona mu kupuje maso a on se rozčiluje že jí ho nemůže zaplatit!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
24.3.15 13:03

Tak Adriana mimo Coolnu ještě uklízí ve fitku a předcvičuje Zumbu. A Eddie chce makat, ale všude chtěj praxi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
24.3.15 13:04
@InExile píše:
to me taky napadlo kolik má v Coolne…asi to takovej vejvar taky nebude a i ona platí nájem dědovi ne?? Aspon neco..jídlo ted když živí darmožrouta

Nájem Peškovi neplatí, když je to jeho barák, max platby za elektřinu, vodu a topení a kdoví jestli :think: Adriana má peníze za obsluhování v Coolně, za úklid ve fitku a pak tam ještě cvičí zumbu. V Coolně byla poslední dobou skoro furt, střídala se hlavně s Terezou. Nevím, kolik jí dal Olda plat, ale tipla bych, že těch 10 tisíc čistého bude mít, když to vše sečtu dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
24.3.15 13:07

@MUFICE no že by za uklid mela desítku.. :think: každopádne ona je asi zaopatřená ale ten její bambula :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
24.3.15 13:08
@InExile píše:
@MUFICE no že by za uklid mela desítku.. :think: každopádne ona je asi zaopatřená ale ten její bambula :roll:

Ne, myslela jsem za vše dohromady - Coolna, tancování, úklid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.3.15 13:09

Já si nemyslím, že by Adriana za ty večerní úklidy měla 10t :think:. A jestli jo, tak to je fajn práce…

Jinak jsem si jistá, že nájem neplatí a energie kdoví jestli, spíš taky ne :nevim:
To se to pak žije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.3.15 13:11
@MUFICE píše:
Ne, myslela jsem za vše dohromady - Coolna, tancování, úklid.

Jo takhle! Tak to možný je a zase je to prozměnu nějak málo :mrgreen:
Ale když nemá výdaje za bydlení, tak desítka je docela slušné kapesné pro jednu mladou osobu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
24.3.15 13:12

Myslím, že úklid si domlouvali za 6t.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
24.3.15 13:17
@KPKristy píše:
Jo takhle! Tak to možný je a zase je to prozměnu nějak málo :mrgreen:
Ale když nemá výdaje za bydlení, tak desítka je docela slušné kapesné pro jednu mladou osobu ;)

Psala jsem min. 10 tis. čistého ;)

Takže za ten úklid má prý 6000 hrubého. V té Coolně podle mě víc jak 10 tisíc hrubého mít nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí