Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy to příjde všem jenom Kadlec je slepej a všichni okolo taky.. ![]()
@InExile píše:
asi to má vypadat že všechno dává na tu pojistku…pak se taky mužem doahadovat kdo mu platí telefon třeba, jídlo a pití mu asi poskytuje Adri
tenkrát říkal, že vydělal 15, 10 dal na pojišťovnu, 2 těm klukům co s ním bydleli (to nechápu, to snad jde z tý pojistky právěže ne?) a za zbytek si koupil legitku a zaplatil telefon
@InExile píše:
@zasemamina tak ona když byla jen s ním asi byoa spokojená tak nemela tyhle schýzi si myslím…takže to nepoznal asi
Je pravda že některý poruchy se těžko poznávají, viz Základní instinkt, ale že by na ní po takovém traumatu nezkoušel psychoterapii? Možná na ní nereagovala nebo bojkotovala a on to přisuzoval pubertě. Možná Hermanovi nesedí to, že pro Alici je jediným středobodem Peter. Nesnaží se jako jiní puberťáci o odpoutání od rodičů. A jak tady někdo psal, možná je herečka schválně taková… jaká je.
No a vydělat 15 tisíc brigádou se mi zdá pěkný…a já kdybych byla v nějakým srabu, tak prostě vezmu práci - závislost nezávislost…prostě hlavně ať vydělávám
![]()
@KPKristy píše:
A jaktože teda nemá ani na jídlo?
jednou tam kvákal, že dá něco na tu splátku, nájem a nezbyde mu nic..
to chce jako dávat 5-10 tisíc na tu splátku a pak s stěžovat? je to magor.. a začíná mě rozčilovat.
a adriana samaritánka. kolik si ona může vydělat?
@Sherry píše:
jednou tam kvákal, že dá něco na tu splátku, nájem a nezbyde mu nic..
to chce jako dávat 5-10 tisíc na tu splátku a pak s stěžovat? je to magor.. a začíná mě rozčilovat.a adriana samaritánka. kolik si ona může vydělat?
to me taky napadlo kolik má v Coolne…asi to takovej vejvar taky nebude a i ona platí nájem dědovi ne?? Aspon neco..jídlo ted když živí darmožrouta
@InExile
no ještě uklízí ve fitku a tancuje ne?
ale i tak..
to jsou 2 tragedi fakt!!
ona mu kupuje maso a on se rozčiluje že jí ho nemůže zaplatit!! ![]()
Tak Adriana mimo Coolnu ještě uklízí ve fitku a předcvičuje Zumbu. A Eddie chce makat, ale všude chtěj praxi.
@InExile píše:
to me taky napadlo kolik má v Coolne…asi to takovej vejvar taky nebude a i ona platí nájem dědovi ne?? Aspon neco..jídlo ted když živí darmožrouta
Nájem Peškovi neplatí, když je to jeho barák, max platby za elektřinu, vodu a topení a kdoví jestli
Adriana má peníze za obsluhování v Coolně, za úklid ve fitku a pak tam ještě cvičí zumbu. V Coolně byla poslední dobou skoro furt, střídala se hlavně s Terezou. Nevím, kolik jí dal Olda plat, ale tipla bych, že těch 10 tisíc čistého bude mít, když to vše sečtu dohromady.
@MUFICE no že by za uklid mela desítku..
každopádne ona je asi zaopatřená ale ten její bambula ![]()
@InExile píše:
@MUFICE no že by za uklid mela desítku..každopádne ona je asi zaopatřená ale ten její bambula
Ne, myslela jsem za vše dohromady - Coolna, tancování, úklid.
Já si nemyslím, že by Adriana za ty večerní úklidy měla 10t
. A jestli jo, tak to je fajn práce…
Jinak jsem si jistá, že nájem neplatí a energie kdoví jestli, spíš taky ne ![]()
To se to pak žije…
@MUFICE píše:
Ne, myslela jsem za vše dohromady - Coolna, tancování, úklid.
Jo takhle! Tak to možný je a zase je to prozměnu nějak málo ![]()
Ale když nemá výdaje za bydlení, tak desítka je docela slušné kapesné pro jednu mladou osobu ![]()
@KPKristy píše:
Jo takhle! Tak to možný je a zase je to prozměnu nějak málo
Ale když nemá výdaje za bydlení, tak desítka je docela slušné kapesné pro jednu mladou osobu
Psala jsem min. 10 tis. čistého ![]()
Takže za ten úklid má prý 6000 hrubého. V té Coolně podle mě víc jak 10 tisíc hrubého mít nebude ![]()