Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@rokris píše:
Holky, líbí se vám Kuřízek? Co slyším, tak se líbí dost, ale mně vůbec ne. Asi jsem divná.![]()
mně se líbí hodně, vyzařuje z něho charisma ![]()
@rokris píše:
Holky, líbí se vám Kuřízek? Co slyším, tak se líbí dost, ale mně vůbec ne. Asi jsem divná.![]()
Mně na pohled docela jo, ale jakmile v Ulici promluví, tak mám pocit, že tak nějak infantilně žvatlá, a veškerá mužnost jde stranou. Takže ve výsledku nelíbí.
@zrcadlo píše:
Mně na pohled docela jo, ale jakmile v Ulici promluví, tak mám pocit, že tak nějak infantilně žvatlá, a veškerá mužnost jde stranou. Takže ve výsledku nelíbí.
Jo, malinko poťouchlej. ![]()
@zrcadlo píše:
To je to co mi na něm vadí -ten jeho hlas! Jakoby nebyl jeho, vůbec k němu nejde. To takový Mastný když promluví… ![]()
@zrcadlo píše:
No, mě hlavně i vadí, jak spolu mluví s Terezou.. Ona taky vždycky mluví, jak kdyby jí bylo pět… ![]()
@rokris píše:
Jo, docela se mi líbí, ale vyloženě můj typ to není. ![]()
@JaneDoe píše:
kvůli reklamy na Tesco ve které hraje
asi jsem naTVRDLÁ, ALE JAKOU TO MÁ S TÍM SOUVISLOST? Tu reklamu neznám.
@Bondatrova píše:
asi jsem naTVRDLÁ, ALE JAKOU TO MÁ S TÍM SOUVISLOST? Tu reklamu neznám.
je to reklama na kuřecí řízky a ten jeho syn v reklamě tomu říká kuřízek ![]()
@lovesmile píše:
Jo, docela se mi líbí, ale vyloženě můj typ to není.
má charisma, můj typ to teda taky není, ale uznávám, že něco na něm je…
@JaneDoe píše:
je to reklama na kuřecí řízky a ten jeho syn v reklamě tomu říká kuřízek
aha
![]()
@zrcadlo píše:
Já to mám podobně-líbí se mi jen když se „mihne“ Jakmile začne hrát tak je po charisma…
@rokris Nelíbí a ještě jak někdo napsal, že vypadá jak Troška mladší, což fakt jo, tak už je pro mě až antisexy, pardon holky ![]()
@rokris Mne se hodne libil, kdyz si s Terezou zacinali, prisel mi charismatickej a zajimavej. Ale postupem casu se mu to charisma nejak vytratilo se mi zda
; ted mi prijde takovej infantilni
.
@Lejaa píše:
No, mě hlavně i vadí, jak spolu mluví s Terezou.. Ona taky vždycky mluví, jak kdyby jí bylo pět…
Jj, div na sebe nesislaj
. Nejak se mi tim svym zamilovanym infantilnim projevem znelibil ![]()
@Lasislava1 píše:
@rokris Nelíbí a ještě jak někdo napsal, že vypadá jak Troška mladší, což fakt jo, tak už je pro mě až antisexy, pardon holky
No, to mě tu jako holky dost nas.raly
. Od té doby už ho vnímám spíš neutrálně
![]()