Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A jinak teda nechápu tu Romanu… udělá si jeden test a už to hlásí všem na potkání, dokonce i v práci…… teď teda nevim, jestli už to bylo v TV nebo ne…
@Kyselá okurka píše:
Hejlovka to nebude, to už by jelo v médiích, že Maciuchová odchází ze seriálu, jako minule… jestli to bude Matouš, tak budu nas. raná.
Ja myslim ze to bude Ruza..uz njakou dobu to slychavam v medijich ze prijde smrt do Ulice a bude to Ruza..ale ta Alice s tim nozem to sem cucels, vazne magor.
@Fíková píše:
http://www.super.cz/…v-ulici.html
@Jitus.Slavickova píše:
Ja myslim ze to bude Ruza..uz njakou dobu to slychavam v medijich ze prijde smrt do Ulice a bude to Ruza..ale ta Alice s tim nozem to sem cucels, vazne magor.
Ta Růža mě tam fakt už sejří
…Chodí si k Liškům jak domů, nechápu že jí Anča dala klíče, a už vůbec nechápu, že jí to Bedřich nezatrhnul… Koukám na 2812, neříkejte mi, že Vavrušková koupí „Henriho“ hospodu, já ty její ksichty nemůžu ani vidět
Musim se s vama podelit o to, co me dneska pobavilo. Jedeme takhle autem a mijime masnu s nazvem Kuřízek. No fakt jsem se zasmala.
Holky, přede mnou dnes platil u pokladny Jarda a byl docela vtipnej, jsem se musela smát. Je to komik a sympaťák.
@Moise píše:
já ne vím, já bych mu kolem 50tky tiplaTo, že se chová jak třicátník, to je jiná věc
A to je snad pro vztah důležitější, jak se chová, o tom mluvím ![]()
@Fíková píše:
http://www.super.cz/…v-ulici.html
Tak na základě tohoto článku lze s jistotou potvrdit, že ji Alice nezapíchne ![]()
Nezapomeňme, že 3 měsíce dopředu to už je natočené. Pokud teď zvažuje odchod, tak to znamená, že minimálně další 3 měsíce v Ulici bude.
@Fjodorka Ten článek je z 8. října, naopak by to odpovídalo, že se rozhodla odejít.
@tereza12345 píše:
Musim se s vama podelit o to, co me dneska pobavilo. Jedeme takhle autem a mijime masnu s nazvem Kuřízek. No fakt jsem se zasmala.
Kuřízek ma masíčko rád, a to pořádně čerstvé
Hned bych na vašem místě zastavila a nějaký to stehýnko nebo prsíčko si koupila ![]()
@vokishka Aha, tak to mi ušlo. To už je zase trochu moc dlouho ![]()
@Bondatrova píše:
Proč říkáte Romanovi Kuřízek???![]()
![]()
kvůli reklamy na Tesco ve které hraje ![]()
Holky, líbí se vám Kuřízek? Co slyším, tak se líbí dost, ale mně vůbec ne. Asi jsem divná.
![]()