Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
149540
24.4.15 15:37

@marti81 on uz tam hral? to jsem nezaregistrovala 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8700
24.4.15 15:39
@Anna766 píše:
@marti81 on uz tam hral? to jsem nezaregistrovala 8o

jj, kdysi dávno, když si Lišky vzali Emu z děcáku, tak si k nim Toužimský přišel pro Mirka, co si tak vybavuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
24.4.15 15:49
@vokishka píše:
@trckaludmila22 Možná Šmýd.

taky mě hned napadl Šmýd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
24.4.15 15:53

A pochopily jste, proč si Světlana nechává šít šaty od Gábiny, namísto od zkušené a šikovnější Maléřové? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9357
24.4.15 16:01

@Raduš.ka44 Páč Gábina je návrhářka - umělkyně a Maléřová je švadlena tj. od řemesla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.4.15 17:38

Koupě džípu jen „za Rudolfovo“ je určitě jen první z Pepanových výstřelků. Myslím, že jim ještě pěkně zavaří, blbeček…

Novej herec bude určitě Šmýd a Harapesova milá bude třeba prsatice olbřímí z hospody…

Gábina je macek a oblíká se šíleně. S takovou zadnicí by měla nosit k legínám něco delšího, než jen do pasu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
24.4.15 17:45

Docela vtipný… teď koukám na starou ulici a Miriam přiběhne do kabinetu a že měla mikrospánek během hodiny, že se jí to stalo poprvé, no a není to tak dlouho a usnula o hodině v ulici, co teď běží a říkala, jak se jí to stalo poprvé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: lhářka jedna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
24.4.15 17:50
@KPKristy píše:
Koupě džípu jen „za Rudolfovo“ je určitě jen první z Pepanových výstřelků. Myslím, že jim ještě pěkně zavaří, blbeček…

Novej herec bude určitě Šmýd a Harapesova milá bude třeba prsatice olbřímí z hospody…

Gábina je macek a oblíká se šíleně. S takovou zadnicí by měla nosit k legínám něco delšího, než jen do pasu :nevim:

Gábina se mi líbí, je na ni pěkný pohled, ale máš pravdu, že kolikrát taky koukám, že je to kus ženské - v tom nejlepším slova smyslu. Je to i tím, že za tu dobu, co je v Ulici, se změnila - ale pořád jí to sluší. Jen ji už tolik neoblékají do svršků s velkým výstřihem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
24.4.15 18:22
@Ivettevi píše:
Gábina se mi líbí, je na ni pěkný pohled, ale máš pravdu, že kolikrát taky koukám, že je to kus ženské - v tom nejlepším slova smyslu. Je to i tím, že za tu dobu, co je v Ulici, se změnila - ale pořád jí to sluší. Jen ji už tolik neoblékají do svršků s velkým výstřihem :mrgreen:

Mě se líbí, ona je asi přírodní blondýna..má nádhernou barvu vlasů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
24.4.15 18:32
@veeeraf píše:
Mě se líbí, ona je asi přírodní blondýna..má nádhernou barvu vlasů

Zdá se mi, že má Gábi vlasy zesvětlené, ale její přírodní barva není o moc tmavší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
24.4.15 19:04

Tak scéna, kdy kudrnáč Terce oznamuje, že se nebudou nějaký čas stýkat mě dostala. Jak ho Terka prosí, ať se jí aspoň někdy ozývá :( :zed: A ten jeho výraz! Jediný, kdo tam z nich má rozum a chová se dospěle je Sabina. To jak řekla, že to mamce neřekne, ptž. si to nezaslouží bylo skvělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.4.15 19:18

Koukám, že Hynkova svatba se koná bez nás. Ne, že by mi to teda extra vadilo… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
24.4.15 19:25

Umírám! Růža si zapomněla u Lišků brýle a překazila Frantovi akci se Skiller :mrgreen: Ale Růža je i při vší své vlezlosti taktní a Fanouška dokonce pochválila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4205
24.4.15 19:30

Růža mi poslední dobou leze na nervy, ale dneska tou scénou s Františkem získala body. :D A v pondělí přidá další. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
24.4.15 19:33

Fanoušku, ty uličníku… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat