Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Moise píše:Tak už víme, proč odejde ta kadeřnice - je těhotná
Teď jsem dokoukala. To je vůbec vtipnej díl, obzvlášť Růža a její brejle. ![]()
@Fíková píše:
Teď jsem dokoukala. To je vůbec vtipnej díl, obzvlášť Růža a její brejle.
Jo, brejle byly dobrý
![]()
@Moise Mám stejný názor! Tohle mi už přijde přehnané, aby se jí tam vrtal v těch prsou… No nic, jsem zvědavá, čeho se ještě u těch dvou dočkáme…
Jo, Milánek je kanón! Jak o vždycky hezky okecá, že maminku nechce využívat a ona mu to všechno pěkně naservíruje
Sebere prachy a tradá za klokanama!
Mne vadi ten mladej Hlozanek a to jeho, ze by si mohl zapalovat tisicovkama
. Nikdy jsem ho a tu jeho vlnu ala Justin Bieber nemusela
.
A zajima me, co za podraz chysta Pepan
.
No a Tereza a Kurizek si moc klidnych chvil teda neuzili; Kdy si spolu zacali? Pred dvema mesici? A uz to prasklo a hned na brutal je videla jeho dcera…
No tak olizovat se na veřejnosti a v autě se stáhnutými okýnky může jen vůl ![]()
@Nina Filipi Jj, navic v ulici, kde ma obchod Nyklova
Ja nechapu, proc maji furt stazeny ty okynka, jeste na obou stranach?? To Kurizek nema klimatizaci?
Mě tedy nejvíc fascinovalo, jak Tereza řešila, jestli Kuřízek Sabinu vůbec dohnal. Néé, holka běží po svých, on za ní po půl minutě vyrazí autem a ona mu mezitím asi zdrhne.
Příspěvek upraven 24.04.15 v 09:18
@Gorlami, tak u nás se občas pořádají takové minifestivaly, na tom mi nepřijde nic divného.
@Raduš.ka44 Ok, ale mne proste Anca a ta jeji nove objevena posedlost bylinkama leze na nervy ![]()
No je to poslední dobou toho tolik uhozenýho a postavenýho na hlavu…
A ten Milánek, no to je p*čus..to jsem neviděla. Takový dítě mít, tak se půjdu asi pověsit..takovej vychcanec vypočítavej. FUJ!!!
![]()